Başkan Empati Kurdu

Başkan Empati Kurdu
  • 3 Aralık 2015 15:27

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Foça’da unutulmadı. Farkındalık sağlamak amacıyla yapılan “tekerlekli sandalye ile hareket etme” etkinliği’ne, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da katıldı.

Başkan Empati Kurdu

Engellilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için tekerlikli sandalyede hareket eden Başkan Demirağ, Foça’nın engelli vatandaşlar için daha yaşanılır bir kent olması yolunda çalışmalar yapmayı sürdürdüklerini belirterek; “Engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yaşama sevincinin arttırılması umuduyla, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde hep birlikte el ele, sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” dedi.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, belediye meclisi üyeleri, kent konseyi üyeleri, engelli vatandaşlar, aileler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı “tekerlekli sandalye ile hareket etme” etkinliği Demokrasi Meydanı’nda yapıldı.

Başkan Empati Kurdu

Demokrasi Meydanı’ndaki etkinliğin ardından; kortej, ellerinde taşıdıkları pankartlarla birlikte, Şehir Garajı’na dek yürüdü.

Güneşle aydınlanan umutlu bir günde gerçekleşen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda, engelli aileleri tarafından düzenlenen yemek daveti ile son buldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.