Başkan Demir’den Ödemişlilere Ek Sefer Müjdesi!

Başkan Demir’den Ödemişlilere Ek Sefer Müjdesi!
  • 12 Temmuz 2016 13:25
Gizem Çetinkol -Gazete Ege/ Ödemiş’e Ek Tren Seferi Müjdesi… Ödemişlilerin büyük ilgi gösterdikleri Tren seferlerine, yoğunluğu azaltmak için ek sefer konuldu. 10 Temmuz Pazar Günü itibariyle Ödemiş’ten İzmir Basmane yönüne ek sefer uygulaması başlatıldı. 
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ek sefer konulmasıyla ilgili çalışmaları geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmiş olduğu Ankara çıkarması sırasında dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı sayın Binali Yıldırım ile görüşmüş ve konunun takipçisi olmuştu. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘ Ödemişliler tren seferlerine büyük ilgi gösteriyor. Tren seferleri sırasında oluşan yoğunluğu azaltmak için çalışma başlatmıştık . Geçtimiz aylarda dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız, şimdiki Başbakanımız sayın Binali Yıldırım ile görüşmüş konuyu kendisine aktarmıştım. Çalışmalarımız sonucunu verdi. 10 Temmuz 2016 Pazar Günü itibariyle Ödemiş’ten İzmir Basmane Yönüne saat 10.25 ‘te olmak üzere ek sefer konulmuştur. Ödemiş’ten sabah saat 7.00 ‘ de hareket edecek tren Torbalı’da İzban aktarmalı olarak İzmir’e ulaşacak. Diğer bütün Tren seferlerinin saatlerinde herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır.’
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Temizlik İşleri personeline sabah vardiyası ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.