Başkan Demirağ’dan veda mesajı

Başkan Demirağ’dan veda mesajı
  • 30 Ocak 2019 14:34

 

Foça’da 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart’taki seçimler için tekrar aday gösterilmeyen CHP’li Gökhan Demirağ, sosyal medyadan bir mesajı yayınladı. Mesajında partisine ve Foçalılar’a teşekkür eden Başkan Demirağ, şu açıklamayı yaptı:

Halkımız’dan ve Partimiz’den aldığımız güç ile 15 yıl boyunca Foçamız’a hizmet etmenin onurunu ve gururunu bize yaşatan Foçalı hemşerilerimize ,CHP ‘mizin genel başkanlarına ,il başkanlarına , milletvekillerine , belediye başkanlarına , ilçe başkanlarına , Kadın Kolları’na , Gençlik Kolları’na , değerli partililerimize , değerli çalışma arkadaşlarımıza , beraber çalıştığımız meclis üyelerimize , muhtarlarımıza , üniversitemize , STK’larımıza , tüm kamu kurum ve kuruluşlarına , Kent Konseyimiz’e , değerli basına , değerli aileme teşekkür ederim. Atatürk İlkeleri ışığında , aydınlık yarınlara giden yolda halkımızın her zaman hizmetindeyiz. Partimizin adaylarına başarılar dilerim. Atatürk’ümüzün bize bıraktığı Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi’ ni yaşatmak için yürümeye devam edeceğiz.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.