Başkan Bakıcı Salon Tahsisi İptali İçin Ne Dedi?

Başkan Bakıcı Salon Tahsisi İptali İçin Ne Dedi?
  • 22 Nisan 2016 10:25

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına Selçuk Belediyesi tarafından salon tahsis edilmesi krize neden oldu. Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı ilçede yapılması planlanan program için belediyeye ait salonu tahsis etmiş ardından da teşkilattan gelen tepkiler neticesinde Halk Arena’sı programına tahsis ettiği salonu vermekten vazgeçmişti.

Dündar yaşananları ‘skandal’ olarak değerlendirirken Twitter adresinden sert mesajlar gönderdi ve “Tutuklanacağımızı bilsek de Selçuk’a gideceğiz” dedi.

Başkan Bakıcı Salon Tahsisi İptali İçin Ne Dedi?

Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise, “Her televizyon programında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize hakaretlerde bulunan, İzmir gibi bir kentte hemşerilerimizin milli ve manevi duyguları üzerinden örtülü siyaset yapan bu isimler” diyerek, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın doğru yaptığını ifade etmişti.

Konuya ilişkin olarak Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı’ya ulaşan Gazete Ege’nin sorularını Başkan Bakıcı cevapsız bıraktı.  “Salonu önce tahsis ettiniz ardından bu karardan neden vazgeçtiniz?” Sorumuza Başkan Zeynel Bakıcı “O konuyla ilgili bir şey söylemeyeyim” cevabını verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.