Başkan Aydın’dan ‘İnsan Hakları’ mesajı

Başkan Aydın’dan ‘İnsan Hakları’ mesajı
  • 10 Aralık 2022 13:12

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi;

“ Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilmesi vesilesiyle 74 yıldır tüm dünyada İnsan Hakları Günü olarak anılan bugün, ne büyük üzüntüdür ki dünya güçleri tarafından ihmal edilmekte ve hatta suistimal edilmektedir. Bizler coğrafi konumumuz sebebi ile gerek tüm ülke olarak gerekse özellikle güzel Seferihisar’ımızda hemen her gün savaştan kaçan onlarca insanın can pazarına ve güvenlik güçlerimizin onları kurtarmak için verdikleri cansiperane mücadeleye tanık oluyoruz. Biz Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olarak gerek şanlı tarihimizden gerekse kutsal inancımız İslam’dan aldığımız öğütle nerede bir masum ve mazlum varsa onun yanında olmaya devam edeceğiz.

Tüm dünya insanları için ortaya koyduğumuz bu çabanın yanı sıra yurdumuzda da insan haklarının en iyi seviyede tahsisi için çalışmaya devam ediyoruz. Bizler kendi görev sahamız olan Seferihisar’da her bir hemşehrimizin yaradılıştan sahip olduğu temel haklarını hiçbir kaygı duymadan yaşayabilmesi için tüm imkanlarımızla katkı sunma gayretindeyiz. Yaşam, sağlık ve barınma hakkının ötesinde eğitim, çalışma gibi toplumsal refahı arttıracak hakların en sağlıklı şekilde yaşanabilmesi için projeler üretiyoruz. Türk Milletinin özgür ruhundan esinlenerek çıktığımız yolculuğumuzda demokratik hakların ve özgürlüklerin öz bir şekilde yaşanabilmesini son derece önemsiyoruz.

Tüm bu hislerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, milletimize ve tüm dünyaya gerçek bir barış, huzur ve adalet getirmesini temenni ediyorum”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu: Kadınların daha görünür olması en büyük hedefimiz
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.