Başkan Atila, Bornova’daki din adamlarıyla bir araya geldi

Başkan Atila, Bornova’daki din adamlarıyla bir araya geldi
  • 29 Kasım 2016 08:15

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilçede görev yapan cami imamları, müftülük temsilcileri ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Din görevlilerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Atila, “Hepimizin farklı düşünceleri, görüşleri var. Bunlardan yararlanmak, ortak akılla hareket etmek hizmetlerimizin de daha verimli olmasını sağlayacaktır” dedi. Din görevlileri de Bornova Belediyesi’nin ibadet yerlerini temizleyip hijyenini sağladığı için Başkan Atila’ya teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçede genelinde görev yapan cami imamları, müftülük temsilcileri ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Bornova Belediyesi Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ile İlçe Müftüsü Mesut Harmancı da katıldı. Toplantıda din görevlilerinin hizmet yaptıkları alanlar ve çevresi ile ilgili öneri ve görüşlerini i dinleyen Başkan Atila, yaşadıkları sorunları çözmek için katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu. Din görevlileri, Bornova Belediyesi’nin ibadet yerlerini belli aralıklarla temizleyerek hijyenlerini sağladıkları için Başkan Atila ve ekibine teşekkür etti.

İlçede bulunan sivil toplum örgütleri, meslek odaları,  kurum ve kuruluşlarla sürekli olarak biraraya geldiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hepimizin farklı düşünceleri, görüşleri var. Bunlardan yararlanmak, ortak akılla hareket etmek hizmetlerimizin de daha verimli olmasını sağlayacaktır” dedi.

Bir elin verdiğini diğer elin görmemesinin inancımızın gereklerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Atila, “İnsanları rencide etmeden ve bize yakışır bir şekilde din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet etmek bizim görevimiz. Sizler ulvi bir meslek yapıyorsunuz. Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve aydınlanması için çalışıyorsunuz” diye konuştu. Başkan Olgun Atila, din görevlilerinden gelen soru ve talepleri de dinleyerek konuları ilgili birimlere ileteceklerini ifade etti.

Belediyenin düzenlediği organizasyonun önemine dikkat çeken Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan da konuşmasında toplumun her kesimine hizmet veren 2 kurumun birlikte çalışmasının önemini vurguladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün dinimize verdiği öneme de değinen Kaymakam Gündoğan, “ Atatürk, her zaman devlet adamı ve askeri yönüyle dillendiriliyor. Onun dine verdiği önem pek anlatılmaz. Halbuki doğru bilgiye ulaşılması konusunda da büyük hizmetleri olmuştur. Mesela Kuran-ı Kerim’in tasvirinin yazılmasını ve böylece herkes tarafından anlaşılmasını sağlamıştır” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı

Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancı, birlik ve beraberlik adına din görevlilerini bir araya getiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ ya teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.