Başkan Alper’den Özen’e Jet Yanıt

Başkan Alper’den Özen’e Jet Yanıt
  • 5 Ocak 2016 13:14

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/Haftalarca hazırlıkları yapılan ve birçok söylentiye neden olan CHP İzmir İl Kongresinin gerçekleşmesinin ardından kongrenin yankıları devam ediyor.  Kongre salonuna İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aracı ile gelen ve Başkan Kocaoğlu’nun desteklediği Alaattin Yüksel İl Başkanı olmuş, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın desteklediği Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar 5 oyla il başkanlığı yarışını kaybetmişti.

Kongrenin ardından yeni İl Başkanı Alaattin Yüksel, yönetimle birlikte teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirirken, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 3 İlçe başkanı ziyaretlere, Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başlamıştı.

Üç İlçe başkanının örgütten ayrı olarak gerçekleştirdiği bu ziyaretlere ilk tepki, İl Yöneticisi Yücel Özen’den geldi. Özen sosyal paylaşım sitesinden, “ CHP İzmir 3 İlçe Başkanı kongre teşekkür ziyareti yapıyor. KONGRE bitti… Elele teşekküre çıkılacak günler başladı… Kendimize gelelim…” dedi.

Başkan Alper'den Özen'e Jet Yanıt

“KENDİMİZE GELDİĞİMİZ İÇİN BU ZİYARETLER”

İl Yöneticisi Yücel Özen’in paylaşımı için Gazete Ege’ye konuşan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper,  “Kendimize geldiğimiz için bu ziyaretleri yapıyoruz” yanıtını verdi.

Başkan Alper, “Gittiğimiz bu ziyaretlerde ne ilçe başkanlarımızı, ne il başkanımızı, ne de il yöneticilerimizi konuşmuyoruz. Dikkat ederseniz örgüte teşekkür ziyaretidir bu, bir kırgınlıkları var ise olumsuzlukları gidermek amacı ile dolaşıyoruz. Arayıp sorabilirsiniz; biz kongre ile ilgili hiçbir kelime etmiyoruz. CHP ve örgütü bir tutma amacındayız. Kesinlikle kimseye ne bir cevap verecek durumumuz  var, ne de böyle bir muhattabımız var. Doğru söylüyor, biz de örgüt de kendine geldi.  Herhalde bunu demek istemiştir Yücel Bey. Bizim muhattabımız İl Başkanımız. İl Başkanımız yarın, ‘30 ilçe başkanını toplayalım, birlikte gezelim’ derse biz il başkanımızla da gezeriz.  İl başkanımıza ya da il örgütüne karşı çıkış veya bir hamle peşinde değiliz. Kongre sonrası nezaket kuralları çerçevesinde, parti kültürüne, kurallarına uygun bir şekilde dolaşıyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.