Başkan Adayı Gökçekaya’dan liste yorumu

Başkan Adayı Gökçekaya’dan liste yorumu
  • 21 Şubat 2024 12:07

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, “‘Kazandık’ diyoruz ama canla, başla koşturmaya devam edeceğiz.” dedi.Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, meclis üyesi listelerini seçim kuruluna teslim ettiklerini ifade ederek, “Ben bu ekipten çok memnunum. Bundan sonraki sürecimiz biraz daha hızlanacak ve yoğun olacak.” dedi.

“Ekibimden memnunum”

 

Cumhur İttifakı meclis üyesi listelerinin teslim edilmesinin ardından İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Murat Gökçekaya, AK Parti ilçe Başkanı Oktay Özdemir ve meclis üyesi adayları bir değerlendirme yaptı. Burada konuşan Başkan Adayı Murat Gökçekaya, “Meclis üyesi listemizi ilçe seçim kuruluna teslim ettik. Artık sandığın ağzı bağlandı, bize çalışmak düştü. Şu andan itibaren 40 günümüz var. Ben, bu ekibi her zaman çok değerli ve özel gördüm. Bütün arkadaşlar göreve adanmış; elini taşın altına koyan, gecesini gündüzüne katan insanlar. Bütün ekipten çok memnunum. Bundan sonraki sürecimiz biraz daha hızlanacak ve yoğun olacak. İsteğim iş hayatınızdan, aile hayatınızdan biraz ödün vererek bir sistem içerisinde çalışmak.” dedi.

 

“Kapı kapı gezelim”

 

“Sahadan çok güzel geri dönüşler alıyoruz.” diyen Gökçekaya, şunları söyledi: “Bu dönem birtakım gelişmeler oluyor. Bunları çok iyi değerlendirmemiz lazım. Zor bir seçim olacak. Başa baş geçecek. Başkanlarım ve ben ‘Kazandık’ diyoruz ama çalışmayı elden bırakmadan; canla, başla koşturmamız gerekiyor. Kapı kapı gezip insanlara kendimizi anlatmamız gerekiyor. Bu seçim hem kadromuz hem gençlik kollarımız hem kadın kollarımız elini taşın altına koydu. Elinden geleni yapmaya çalışıyorlar.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sakiler'den Bayındır’da Muhteşem Konser
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.