“Başka Balıkesirspor Yok!”

“Başka Balıkesirspor Yok!”
  • 14 Şubat 2020 14:27

"Başka Balıkesirspor Yok!"

 

 

BerkeMankır

 

TFF 1. Lig’de sezon başından bu yana yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle ara transfer döneminde birçok oyuncusuna veda eden Balıkesispor’da yönetim,kulübe gelir sağlamak adına forma satış gecesi düzenleyecek. Düzenlenecek gece hakkında konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, Balıkesir halkının desteğini beklediklerini belirtti, “Düzenleyeceğimiz geceye 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Unutmayın ki, başka Balıkesirspor yok” dedi

 

Bu sezon maddi sıkıntılarla mücadele eden ve takımdaki birçok oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Balıkesirspor, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için düğmeye basarak forma satış gecesi düzenleyecek. Balıkesir şehrinin yöneticilerinin, önde gelenlerinin, siyasetçilerinin, iş insanlarının ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın desteğini bekleyen Balıkesirspor Yönetimi, 7’den 70’e herkesi düzenlenecek geceye davet etti. Bunun üzerine takımlarına destek vermek adına taraftarlar da harekete geçti. Sosyal medyadan duyurular yapan taraftarlar, şehirdeki herkesin Balıkesirspor’a yardım etmesini istedi. 17 Şubat Pazartesi saat 19.00’da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyon için geri sayım başladı.

 

     ‘Birlikte güçlüyüz’

 

Balıkesirspor için çok önemli bir gece olacağının altını çizen Başkan Kadir Dağlı, herkesi omuz omuza birlikte hareket etmeye davet etti. Dağlı, “İçinde bulunduğumuz bu olumsuz tablodan hep birlikte kurtulacağız. Biz, birlikteyken daha güçlüyüz. Şehrimizde yaşayan iş insanlarını, siyasetçileri, taraftarlarımızı, kadınları, çocukları, herkesi yanımızda görmekten onur duyacağız. Ara transfer döneminde maddi sıkıntılarımızdan dolayı aramızdan ayrılan isimler oldu. Onlar gittikten sonra kan kaybetsek de takımda kalmayı isteyen oyuncularımızla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kulüpte kalarak armamız için, şehrimiz için savaşan isimlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA WİNDSURF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MW PHOKAİA ETABINA HAZIR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.