Basına kapalı bölümde örgüte seslenen Kılıçdaroğlu, Aziz Kocaoğlu’na gönderme yaptı.

Basına kapalı bölümde örgüte seslenen Kılıçdaroğlu,  Aziz Kocaoğlu’na gönderme yaptı.
  • 12 Mart 2016 18:04

Gizem Çetinkol- Gazete Ege/ Yoğun İzmir mesaisine Seferihisar’da devam eden Kemal Kılıçdaroğlu SODEM toplantısında belediye başkanları ve örgütle bir araya geldi.

Toplantının diğer yarısı basına kapalı gerçekleşti. Basına kapalı bölümde örgüte seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na gönderme yaptı.

KOCAOĞLU’NA GÖNDERME

CHP’nin İzmir’de yıllardır birinci parti olmasına karşın çevre illeri alamamasını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Ben gerçekten anlamıyorum, Manisa dibimiz nasıl oluyor da yıllardır Manisa’yı alamıyoruz” dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu belediye başkanlarının birbirlerini kötülemesini de doğru bulmadığını belirtti. Örgütle yerel yönetimin kopukluk yaşadığını kaydeden Kılıçdaroğlu, “birini alacağınız zaman ilçe başkanlarına danışın sokağın ve örgütün nabzını tutuyorlar” diye konuştu.

“AKP’Lİ KOMŞU BELEDİYENİZLE İYİ GEÇİNİN”

Belediyelerin stratejilerini değiştirmelerini isteyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “komşu belediyeniz AKP ise ve az bir farkla kaybettiyseniz ortak projelere imza atın onlarla iyi geçinin ki bir daha ki seçimlere ilçeyi kazanabilelim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.