Aziz Başkan Okey’e dönüyor…

  • 1 Ekim 2018 19:17

Aziz Başkan Okey’e dönüyor…Aziz Başkan Okey’e dönüyor…

Uzun süredir beklenen, tahmin edilen kararını açıkladı Aziz Başkan.

Konuşmasını yazılı metinden okuması zaten kararının göstergesi idi. Ne zaman kontrollü konuşmak istese yazılı kağıttan okuyor Aziz başkan.

Kağıttan okuması doğal olarak konuşmanın heyecanını düşürdü. Yatırımlardan, projelerden bahsederken satır aralarında yapacağız, gerçekleştireceğiz kelimeleri ile bitirmesi dikkatsiz bir yazım hatası değil işin şifreleri idi bence.

Aziz Kocaoğlu ne dediysem arkasındayım…

Ne yaptıysam aynısını yaparım…

Ve benzeri cümleler ile aslında genel merkeze tavrını ortaya yeniden koydu.

Genel merkez ile bu fikrinizi paylaştınız mı sorusuna “ Şimdi buradan öğrenmiş oldular” cevabı ile genel merkez ile iletişimi konusunda net bir cevap vermiş oldu.

Aziz Başkanın aday değilim yokum demesinin ardından aday adaylığı düşünen birçok isim kısa süreliğine rahat nefes alıp hafiften bayram havasına girse de, gelen bir soru ve cevabı ile yine makarayı en başa sardı.

Genel merkez aziz başkan sensiz olmaz gel adayımız ol derse, yine de aday olmam düşüncenizde ısrarcı olur musunuz?” sorusunu ustalıkla savuştursa da buna benzer ikinci soruda “Kendimizi şimdiden bağlamayalım” cümlesi ile her şeyi en başa sardı.

Yani aslında ben aday değilim ama genel merkez aday ol derse İzmir için taşın altına elimi koyarım dedi…

Genel merkez adına Seyit Torun “ Tek taraflı alınmış bir karar gitmek isteyene nasıl kal diyebiliriz” cümlesi ile reste rest dedi bence 🙂

Bu süreçten sonra ne mi olur?

Aziz Başkanın planı işlemeye başlar.

Aziz Başkan aday olmadığına göre artık eleştiri oklarından kurtulmuş vazitte aday adaylarının bir birleri ile kavgasını izler ve zaman zamanda kaynayan kazanın altına 2 odunda attırıverir 🙂

Sonuç olarak Genel Merkez ya Aziz başkanla pazarlığa oturur , 

ya da bu süreci en sağlıklı şekilde yürüten aday adayı ile okey dışarı vurur…

 

 

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  “BERGAMA BELEDİYESİ’NİN BORCU, BELEDİYE ŞİRKETLERİ HARİÇ 473 MİLYON TL”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.