“Atatürke ve Cumhuriyetimize Yakışan Bireyler Olun”

“Atatürke ve Cumhuriyetimize Yakışan Bireyler Olun”
  • 6 Mart 2016 12:53

Bornova’yı ve İzmir’i Nisan ayı başında düzenlenecek Türkiye finallerinde temsil edecek olan Reşat Turhan Ortaokulu futbol takımı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. +1 Down Kafe’de renkli ve anlamlı görüntülere sahne olan buluşmada konuşan Başkan Atila, “Her  zaman yanınızdayız” dediği öğrencilerden, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimize layık bireyler olmalarını istedi.

Futbolda İzmir ikincisi olan Bornova Reşat Turhan Ortaokulu takımı, Bornova Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Başkan Atila, Türkiye finallerinde Bornova’yı temsil edecek olan başarılı sporcuları, Büyük Park içerisindeki +1 Down Kafe’de ağırladı. Renkli anlara sahne olan ziyarette Kafe’de çalışan gençlerle, sporcular arasında diyalog görülmeye değerdi.

Başkan Atila’dan nasihatler                  

Okul Müdürü İbrahim Ergen, Beden Eğitimi Öğretmeni Bora Şakiroğlu ve aynı zamanda okul takımını da çalıştıran Pınargücü Antrenörü Yalçın Akdemir ile Levent Gülmez’in de yer aldığı  ziyarette konuşan Atila, geleceğin yıldızlarına nasihatler de bulundu. Centilmence mücadeleninin önemi dikkat çeken Başkan Atila, “Kesinlikle derslerinizi ihmal etmeyin. Atatürk ve Cumhuriyetimize layık bireyler olun. İler ki yıllarda içinizden Milli Takım forması da giyecek futbolcular çıkağından eminin. Bu noktalara geldiğinizde okulunuzu, Pınargücü’nü ve Bornova’yı sakın unutmayın” dedi.

"Atatürke ve Cumhuriyetimize Yakışan Bireyler Olun"

Kaymakamlık Kupası’nı kazanmıştı

Bornova’yı 6 – 8 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Finalleri’nde temsil edecek Reşat Turhan Ortaokulu futbol takımı, ilk kez geçtiğimiz yıl yer aldığı ligde İzmir dördüncüsü olmuş ve yine aynı yıl Bornova Kaymakamlık Kupası’nı kazanma başarısını göstermişti.

Başarılı ekibin sporcuları, futbola başladıkları Pınargücü ile Göztepe ve Altınordu’nun akademi ekiplerinde oynuyor.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.