“ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!”

“ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!”
  • 8 Ekim 2016 14:11

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Yoğun bir açılış maratonu için dün akşam İzmir’e gelen Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde önce Balçova Belediyespor Tesisleri içindeki kurulan alanda düzenlenen toplu açılış töreninde katıldı, ardından da Bornova Belediyesinin Doğanlar Stadı’nın açılış töreninde yer aldı. Balçova ve Bornova’nın ardından Karşıyaka’ya geçen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Bornova ve Balçova’nın aksine Karşıyaka’da protesto ve sloganlarla karşılandı.

"ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!"

"ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!"

“KARŞIYAKALILAR’DAN PROTESTO”

Yıllardır tartışmaları süren Stat kavgasına çözüm bulamayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a tepki gösterdi. Karşıyakalılar, “Stadı istemeyeni bizde istemiyoruz”, “Stad ruhsatımızı istiyoruz”, “Artık yeter deplasmana gitmek istemiyoruz” “Stad kulübümüzün kurtuluşudur” dövizlerinin yanı sıra sloganlarla protestos gerçekleştirdiler.

"ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!"

"ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ!"

“ATAMA BAŞKAN İSTEMİYORUZ”

Taraftarlar aynı zamanda sloganlarında “atama başkan istemiyoruz” diyerek, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın da görevden alınmasını istedi. Öte yandan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı protesto eden vatandaşların önüne çevik kuvvet polis kalkanı kurdu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Çocukların aydınlık zihinleri rehberimiz olacak”
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. özay kazır dedi ki:

    Hersey siyaset olmuş ne süper lig te takimimiz ne de izmirde sdat olur

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.