“Arz-ı veda”

“Arz-ı veda”
  • 9 Haziran 2016 11:15

Valiler Kararnamesi ile Malatya’ya atanan İzmir Valisi Mustafa Toprak, Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek vedalaştı. Vali Toprak, “3 yıl ne kadar da hızlı bir şekilde geçti. İzmir’in güzelliklerini hep bir arada yaşadık” diye konuştu.

3 yıl önce kentte göreve başlayan ve son Valiler Kararnamesi ile Malatya’ya atanan İzmir Valisi Mustafa Toprak, veda turları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Sözlerine “Bugün, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne arz-ı veda etmeye geldik” diyerek başlayan Vali Toprak, şunları kaydetti:

“3 yıl ne kadar hızlı bir şekilde geçti. İzmir’in güzelliklerini hep bir arada yaşadık. Yarın itibariyle İzmir’den ayrılıyoruz. Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları olmak üzere güzel dostluklar geliştirdik. Zaman zaman manşetlerde sıkıntılı noktaya getirmeye çalışanlar olduysa da, onlar bizim karşılıklı hiçbir olumsuzluğumuzun, problemimizin olmadığını bilmediler. Kalbi davranış gerçekleştirildiğini göremediler. 3 yıl sonra İzmir’den böyle güzel ve gönül huzuru içerisinde ayrılmanın güzelliğini yaşıyorum. Dostluklar, arkadaşlıklar kurduk; onun da hafif bir hüznü oluyor. Verilen ehliyeti 3 yıl sürede burada kullanmaya; ahlakımızla, onurumuzla, hukukumuzla yapmaya çalıştık. İnşallah yeni gittiğimiz yerlerde de emaneti ehline teslim edeceğiz. İzmir’in misafirperverliği içerisinde bu güzel 3 yılı koordinasyonlu bir biçimde tamamladığımız için size ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Arz-ı veda ediyoruz. Hakkınızı helal edin!”

“Arz-ı veda”

Jeotermal örneği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Diyarbakır ziyaret sırasında yaşadıkları diyalogu hatırlatarak, “Oraya gittiğimizde Sayın Vali Toprak’a ‘Seni almaya geldik’ dedik ve aradan 3 yıl geçti. Sayın Valimizle 3 yıl içerisinde verimli çalışmalar geçirdik. Özellikle jeotermal konusunda İzmir’in ilk elektrikli jeotermal üretim çalışmalarının altına birlikte imza attık. Kür merkezinin yapılması konusunda da birlikte karar verdik” diye konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu, ziyaret anısına Vali Mustafa Toprak’a üzerinde kentin simgesi Saat Kulesi’nin gümüş maketi bulunan bir plaket sundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.