Arslan’a yoldaş kazığı

Arslan’a yoldaş kazığı
  • 7 Ağustos 2017 15:17

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar‘ın belediyeye haciz işlemi başlatmış 40’a yakın firmadan alım yapılmaması konusunda birim müdürlerine yazı göndererek talimat haberleştirmiştik.

“Akpınar suç işliyor” haberi için tıklayınız

Akpınar’ın çizik attığı şirketlerden birine ise çok şaşıracaksınız. Akpınar’ın alım yapılmaması konusunda talimat verdiği şirketlerden bir tanesi CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Niyazi Arslan‘a ait Kalan Proje ve Restorasyon.

2016 yılında Karşıyaka Belediyesi’ne ait 3 ayrı iş yapan Kalan Proje ve Restorasyon 401.811.57 TL alacağı ile ilgili hukuki işlem başlatmış ve 18.10.2016 tarihinde Karşıyaka  Belediyesi’ne icra gelmiş.

Arslan'a yoldaş kazığı

İşin diğer ilginç tarafı ise, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin açık verilerine göre, Kalan Proje ve Restorasyon şirketinin 2006 yılında CHP PM Üyesi Gürsel Erol tarafından 3 ortaklı olarak kurulmuş olması ve Şirketin büyük ortağı olan Gürsel Erol’un 2012 yılında şirketi Niyazi Arslan’a devretmesi.

Arslan'a yoldaş kazığı

Niyazi Arslan kimdir?

CHP Tunceli Milletvekili ve PM Üyesi Gürsel Erol’a yakınlığıyla bilinen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yeğeni olan Niyazi Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı olarak parti içi göreve devam ediyor. Tuncelili olan Hasan Arslan ve Niyazi Arslan’ın Gürsel Erol ile aynı zamanda hemşehricilik ilişkisi bulunuyor.

Arslan'a yoldaş kazığı Arslan'a yoldaş kazığı

Niyazi Arslan aynı zamanda Çiğli Belediyesi’ne ait ÇİBEL şirketinin de müdürü. Niyazi Arslan’ın daha önce de Kalan Proje ve Restorasyon şirketi ile Çiğli Belediyesi’ne doğrudan temin yolu ile 155 bin 808 liralık satış yaptığı belediyenin denetim raporunda yer almıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.