Apartmanda Elektrik Sobası Yangını

Apartmanda Elektrik Sobası Yangını
  • 10 Şubat 2016 08:30

İzmir’in Aliağa ilçesinde 5 Katlı binanın ikinci katında yangın çıktı. Büyük paniğe yol açan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden olurken, binada maddi hasar meydana geldi.
Yangın, Kültür Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir apartmanın 2’inci katında saat 00.30 sıralarında çıktı. Aynı daireyi kiracı olarak paylaşan Şaban Yılmaz ve Ethem Avcı yatak odasında yangın çıktığını fark etti. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine Yılmaz ve Avcı kendilerini dışarı attı.

Apartmanda Elektrik Sobası Yangını

Elektrik sobasından çıktığı sanılan yangını görenler itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda, yangını söndürürken, dumandan etkilenen Şaban Yılmaz ve Ethem Avcı olay yerindeki ambulansta müdahale edildi. Yangın sonucu dairenin bir odası kullanılmaz halle geldi.

Apartmanda Elektrik Sobası Yangını

İZMİR’İN ALİAĞA İLÇESİNDE 5 KATLI BİNANIN İKİNCİ KATINDA YANGIN ÇIKTI. BÜYÜK PANİĞE YOL AÇAN YANGIN KORKU DOLU DAKİKALARIN YAŞANMASINA NEDEN OLURKEN, BİNADA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ. (NİMET ERGÜN/İZMİR-İHA)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Gaziemir’de şenlik zamanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.