Anneler Günü’nde de unutulmadılar

Anneler Günü’nde de unutulmadılar
  • 8 Mayıs 2016 09:54

Bornova Belediyesi, her zaman destek verdiği huzurevi sakinlerini Anneler Günü’nde de unutmadı. Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri için, Anneler Günü’ne özel bir program düzenledi. Önce Kızlar Kahvesi’ndeki kahvaltıda bir araya gelindi. Ardından sağlık sorunları nedeniyle dışarı çıkamayan huzurevi sakinleri ziyaret edildi. Başkan Olgun Atila “Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren annelerimiz bizlerin en değerli varlıkları” diye konuştu.

Anneler Günü’nde de unutulmadılar

Bornova Belediyesi, Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi sakinleri için, Anneler Günü’ne özel bir program düzenledi. Huzurevi’nde kalan anneler ile Büyükpark içindeki Kızlar Kahvesi’nde kahvaltıda bir araya gelindi. Yaşlılar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Eşi Hikmet Atila, kadın meclis üyeleri ve diğer meclis üyelerinin eşlerinin katıldığı organizasyonda bol bol sohbet edip keyifli saatler geçirdi.

Dışarı çıkamayanlara yerinde ziyaret

Bu arada Başkan Olgun Atila, Eşi Hikmet Atila ve diğer katılımcılar sağlık sorunları nedeniyle dışarı çıkamayan huzurevi sakinlerini deunutmadı. Huzurevi ziyaretinde  edilerek yatalak hasta olanların odaları tek tek gezilerek moral verildi. Huzurevi sakinlerine Bornova Kadın Kooperatifi üyesi kadınların ürettiği gül şeklindeki kokulu sabun buketleri hediye edildi. Bu arada Bornova’nın üreten kadınlarının Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda açtığı stantlar da gezildi.

Anneler Günü’nde de unutulmadılar

Anneler bizin en değerli varlığımız

Huzurevi sakinleri, Bornova Belediyesi’nin sıcak yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise “Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren annelerimiz bizlerin en değerli varlıkları. Onlar çok zor ama kutsal ve güzel olan bir görevi yerine getiriyor. Tüm annelerimiz anneler günü olsun” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.