Alsancak’ta korkutan yangın

Alsancak’ta korkutan yangın
  • 24 Haziran 2016 08:23

zmir’in Konak İlçesi’nde, daha önce seramik deposu olarak kullanılan boş binada çıkan ve metrelerce yükseğe ulaşan alevler itfaiyenin çalışmasıyla kolonya fabrikasına ulaşmadan söndürüldü.

Alsancak Semti 1497 Sokak’ta daha önce seramik deposu olarak kullanılan binada, bugün saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden çevredekiler durumu itfaiye ve polise bildirdi. Hızla büyüyen alevler binayı sararken, yan tarafta kolonya fabrikasının bulunması paniğe neden oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekipleri metrelerce yüksekliğe ulaşan alevlere müdahale etti. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın kolonya fabrikasına ulaşmadan söndürüldü. Binada yapılan incelemede içeride kimsenin bulunmadığı anlaşıldı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.