Alkışlar Bornova’nın Kızlarına

Alkışlar Bornova’nın Kızlarına
  • 2 Mart 2016 11:37

Bornova Belediyesi spor alanında yaptığı yatırımların meyvelerini elde edilen başarılarla alıyor. Bornova Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, alt lig kategorisinde namağlup İzmir Şampiyonu oldu. Yeşil-beyazlı kızların şampiyonluk kupasını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.

İzmir Voleybol İl Temsilciliği’nce düzenlenen organizasyonun son maçını Dokuz Eylül Üniversitesi ile oynayan Bornova Belediyespor Yıldız Kız Takımı namağlup şampiyon oldu. Yeşil-beyazlı kızlar, Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan maçta rakibini 3-1’lik skorla geçti. Başarılarıyla Bornova’nın gururu olan sporcuların final maçını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da eşi ve çocukları ile izledi. Bornova’nın başarılı voleybolcularını,  meclis üyeleri, sporcuların aileleri ve Bornovalılar da  yalnız bırakmadı.

Alkışlar Bornova’nın Kızlarına

Kupayı Başkan Atila verdi

Maç sonunda şampiyonluk kupasını ve sporcuların madalyalarını Başkan Olgun Atila verdi. Tüm sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak asıl amacımız mümkün olduğu kadar daha fazla çocuğa ve gence spor yaptırmak olsa da böylesi başarıların elde edilmesi hepimize gurur ve mutluluk veriyor. Başarılar bizlerin ve çocuklarımızın motivasyonunu arttırıyor. Tüm sporcularımızı, antrenörleri, yöneticileri ve özellikle de sporcularımızın ailelerini kutluyorum” diye konuştu.

Alkışlar Bornova’nın Kızlarına

9 maçın hepsini kazandı

Bornova Belediyespor Yıldız Kız takımı, Alt Lig Yıldızlar Kategorisi’nin klasman grubunda oynadığı 6 maçı da kazanarak final grubunda oynama hakkını kazanmıştı. Antrenörlüğünü Birkan Bacalı’nın yaptığı kızlar final grubu maçlarında da yenilgi yüzü görmedi. Oynadığı toplam 9 maçta rakiplerine sadece üç set verdi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.