ALİAĞA BELEDİYESİ YABANİ OT VE HAŞERE İLE MÜCADELE BAŞLATTI

ALİAĞA BELEDİYESİ YABANİ OT VE HAŞERE İLE MÜCADELE BAŞLATTI
  • 15 Nisan 2020 15:26

Aliağa Belediyesi, baharın gelmesiyle temizleme ve ilaçlama çalışmalarını başlattı.

 

Aliağa Belediyesi ilçe sakinlerine daha temiz, nezih ve sağlıklı ortamlarda ikamet etmelerine imkan sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otlar temizlenirken, haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Baharın gelmesiyle birlikte kent genelindeki cadde, sokak ve bulvarların refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar temizlendi. Aynı zamanda park ve bahçelerde oluşabilecek haşerelere karşı da ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Aliağa Belediyesi ekipleri, yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına kent merkezi ve çevre mahalleler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda periyodik olarak devam edecek.ALİAĞA BELEDİYESİ YABANİ OT VE HAŞERE İLE MÜCADELE BAŞLATTIALİAĞA BELEDİYESİ YABANİ OT VE HAŞERE İLE MÜCADELE BAŞLATTIALİAĞA BELEDİYESİ YABANİ OT VE HAŞERE İLE MÜCADELE BAŞLATTI

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK BEYAZ PERDEDE
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.