AKP İzmir’in umudu sosyal medya!

AKP İzmir’in umudu sosyal medya!
  • 18 Ocak 2016 18:20

İzmir’de bir türlü seçim başarısı yaşayamayan AKP İzmir İl Başkanlığı umudunu sosyal medyaya bağladı. İl Başkan Yardımcılıkları teker teker sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta sayfa açmaya başladı.

Göreve geldiği günden itibaren kendi partililerince sıkça eleştirilen ve İzmirliler ile sıcak ilişki kuramamakla suçlanan AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ınYürütme Kurulu’nda yaptığı değişiklikte bu eleştirileri susturamayınca bu kez sosyal medya atağına geçildi. İzmirlilere sokakta ulaşamayan il yönetimi dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta ardı ardına tanıtım sayfası açmaya başladı. Bu çerçevede Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Halkla İlişkiler Başkanlığı, Dış İlişkiler Başkanlığı ve Ar-Ge Başkanlığı çalışmalarını anlatmak için tanıtım sayfası açıp çalışmalarını burada paylaşmaya başladı.

ÇALIŞMALARIMIZI BÖYLE Mİ ANLATACAĞIZ?

İl Başkanlığının bu açılımına bir kısım partili destek verirken bir kısmı da tepki gösteriyor. Tepki verenler siyasetin insana dayalı olduğunu belirterek tepkilerini şu şekilde dile getirir;
“İnsana birebir dokunmak varken, sokaklarda Ak Partimizin Türkiye’ye çağ atlatan hizmetlerimizi anlatmak varken sosyal medya üzerinden sanal bir alemde anlatmak mantıklı değil. Yaptıkları paylaşımlar ise trajikomik. Sen ben bizim oğlan mantığı ile küçük olsun benim olsun diyerek 3-5 kişi ile yapılan etkinlikleri paylaşıyorlar. Oysa partimizin İzmir’de 400 bin civarı üyesi var. Bu etkinlikler için partilileri davet etseler dahi yüzlerce insan ile çalışma yapılır. Partimizi anlatacağız diyerek küçük düşürdüklerini fark edemiyorlar.” [Medyaege/Gerçekhaberci/GazeteEge]

Bu haber ilgini çekebilir ->  CHP’li Özbey’den AK Partili Pehlivan’a ‘sürgün’ tepkisi: İşçilerden elinizi çekin!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.