AK Parti’nin Diktatör Öfkesi Bitmiyor

AK Parti’nin Diktatör Öfkesi Bitmiyor
  • 19 Şubat 2016 12:41

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoroğlu’nun CHP Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine Türkiye’deki hemen hemen her Ak Parti İl Başkanlığı suç duyurusunda bulunurken şimdi de ilçeler aynı suç duyurusuna başladı. AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, AK Parti İzmir eski Milletveki Rifat Sait ile parti üyeleri, avukatları aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Ömeroğlu’na suç duyurusunda bulundu.

İzmir Adliyesi Sosyal Tesisler önünde ellerinde “Dik dur eğilme Buca seninle”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” ve “Seninleyiz uzun adam” yazan pankartlarla açıklama yapan Ak Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, “Kılıçdaroğlu’nun halk tarafından yüzde 52 oyla doğrudan seçilen ilk Cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatörlükle itham etmesi izahattan varestir. Bu ifade sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı ve hakaret değil, onun şahsında temsil ettiği makama saygısızlık” dedi.

Basın açıklamasının ardında 100 kişi şikayet dilikçelerini Başsavcı Vekili Ömer Ömeroğlu’na verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Coşkusu Menderes’i Sardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.