AK Partili Zeybekci, İzmir projelerini açıklayacak

AK Partili Zeybekci, İzmir projelerini açıklayacak
  • 5 Şubat 2019 10:57

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, 7 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de Balçova Kaya Termal Otel’de İzmir için hazırladığı projelerini açıklayacak.

Aylardır süren titiz çalışmalar, araştırmalar, halktan, sivil toplum örgütlerinden gelen öneriler, şikayetler ve istekler doğrultusunda, çok geniş bir katılımla hazırlanan projelerin kentte ses getirmesi bekleniyor.

Sosyal medya üzerinden de oldukça etkili bir kampanya sürdüren “Zeybekci İzmir’i dinliyor” sloganıyla da gündem yaratan Nihat Zeybekci, bazı projelerini, bu mesajların yönlendirdiğini söyledi. Zeybekci, kanaat önderlerinden, sanatçılara; bilim insanlarından, mimarlara mühendislere ve bizzat İzmirlilerin de katılımlarıyla hazırlanan projelerin bir kısmını konuk olduğu televizyon programlarında açıklamıştı.

Perşembe günü düzenlenecek tanıtım toplantısında ise Zeybekci; kültür-sanattan ekonomiye, ticaretten ulaşıma kadar İzmirliyi hayatın her alanında ilgilendiren projelerin tamamını kamuoyuna açıklayacak.

Projelerin en çok dikkat çeken yanı ise rakam ve istatistiksel verilerle değil neredeyse hepsinin “insan” odaklı olması. Altyapı, ulaşım, çevre, kentsel dönüşüm, istihdam, yatırım konularındaki somut projelerin İzmirlilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik olduğunu dile getiren Nihat Zeybekci, “Biz söz verdik mi yaparız. Gönül belediyeciliğini vatandaşımızın da desteğiyle yerine getireceğiz. Aylardır, İzmir’in 30 ilçesini karış karış gezerek, halkı dinleyerek ve İzmir’i İzmirlinin gözünden görmeye çalışarak çıktığımız bir yol var… Sosyal medya üzerinden günün 24 saati irtibatta kaldık. İzmirli hemşehrilerimizle sürekli temas halinde olduk. Bu güzel şehri hak ettiği yere taşımak ve dünyanın sayılı kentleri arasına sokmak için kendi alanlarında uzman yüzlerce kişilik ekibimiz, kanaat önderleri, sanatçılar, bilim insanları, mühendisler, mimarlar, şehir planlamacıları ve en önemlisi de İzmirlinin bizzat kendisiyle projeler hazırladık. Onca yılını kaybeden İzmirimiz için altın gibi projelerimiz var. Bunları bazı toplantılarda dile getirdim. Şimdi detaylarıyla açıklayacağız” diye konuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.