AK Partili yeni Başkan 172 işçiyi işten çıkardı!

AK Partili yeni Başkan 172 işçiyi işten çıkardı!
  • 12 Nisan 2019 13:47

Seçimden önce “Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam, oynatmam! Ekmekle şeytan oynar, şeytanı sevindirmem!” diyen AK Partili Başkan koltuğa oturduktan sonra bu söylediklerini çok çabuk unutup, ekonomik krizde 172 kişiyi kapının önüne koymaktan çekinmedi.

Bozdoğan’ın AK Partili yeni Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın Yerel seçim sürecinde gerek konuşmalarında, gerekse de sosyal medyada Belediye çalışanlarına yönelik verdiği sözler ve garantiler boş çıktı.

AK Partili yeni Başkan 172 işçiyi işten çıkardı!

Kendisine ait sosyal medya hesabından 23 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımında “Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam , oynatmam! Ekmekle şeytan oynar, şeytanı sevindirmem ! Belediyede çalışan her kişi benim hizmet ve mesai arkadaşım olur . Düzgün ve Ahlaklı bir şekilde çalışan herkes ile yol yürürüm. Hiç şüpheniz olmasın. Kim ne söylerse söylesin inanmayın , hepinizi seviyor ve hasretle birlikte çalışacağımız o güzel günleri iple çekiyorum… Huzurlu bir aile ortamında çalışacağız… Maaşlarda gerekli artış yapılacak, maaşlar arasındaki farklılıklar giderilecek ve zamanında ödeme yapılacak…

Büyük bir aile olacağız… Huzur içinde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullanan Bozdoğan’ın  AK Parti’li yeni Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın Belediye personeline yönelik verdiği tüm söz ve garantilerinin köprüden geçinceye yani koltuğa oturuncaya kadar olduğu ortaya  çıktı.

AK Partili yeni Başkan 172 işçiyi işten çıkardı!

Seçim sürecinde “Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam, oynatmam! Ekmekle şeytan oynar, şeytanı sevindirmem!” diyen Bozdoğan’ın AK Parti’li yeni Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın hem Bozdoğan Belediyesine ait Madran Su fabrikasında, hemde belediyeye ait “Bozbel su, enerji, maden, inşaat, akaryakıt, ulaşım, hizmet işleri, tarım hayvancılık üretim ihracat, ithalat sanayi ticaret anonim şirketi”nin bünyesinde çalışan toplam 260 işçinin 172’sinin işine bugünden itibaren son verdirdiği öğrenildi.

Şirketin borçlarını bahane göstererek 172 işçinin ekmeği ile oynayan Bozdoğan’ın AK Parti’li yeni Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’a karşı ilçede büyük tepki oluşurken, bu ekonomik krizde işinden edilen, ekmekleri ile oynanan işçilerin aileri ile birlikte yarın büyük bir eyleme başlayacağı öğrenildi.

AK Partili Başkan tarafından işinden, aşından edilen Belediye işçilerinin bağlı olduğu Belediye-İş Senikası temsilcilerinin de yarın ilçeye gelerek hem işçilere destek vereceği hemde basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirecekleri öğrenildi.

Kaynak: Gazete Aydın

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Işık’tan Engelli Merkezi müjdesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. ALİ AYDINCI dedi ki:

    O 172 KİŞİ yunanmı hani kardeşlikti hani suriyeliye yardımı kesene Faşist diyordunuz kimmiş Faşist biz biliyoruz

  2. Aaaa dedi ki:

    Bip akp düşman ı resmenn

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.