AK Partili Kırkpınar’dan Bayraklılara doğal gaz sözü 1 Nisan’da protokolü imzalıyoruz!

AK Partili Kırkpınar’dan Bayraklılara doğal gaz sözü 1 Nisan’da protokolü imzalıyoruz!
  • 12 Şubat 2024 13:26

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar doğal gaz sorununu çözeceğini ve bu sorunu Bayraklı’nın gündeminden çıkartacağını belirtti.Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar sahadan ayrılmıyor. Bayraklı’nın her mahallesinde esnaf ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya gelen Kırkpınar, kendisine Bayraklı’nın her bölgesinde doğal gaz sorununun iletildiğini kaydetti. Kırkpınar hemşehrilerine, doğal gaz sorununun Anadolu’nun en ücra köşelerinde bile tarih olmuşken Bayraklı’da neden devam ettiğini birinci ağızdan anlattı.

 

“Belediye doğal gaz için protokol imzalamadı”

Başkan adayı Kırkpınar göreve gelir gelmez doğal gaz sorununu çözeceğini anlatarak şunları kaydetti: ‘’Aday adaylığı sürecimden itibaren Bayraklı’nın her mahallesini en az 5 – 6 defa gezdim, vatandaşları dinledim. Doğal gaz meselesi gittiğimiz her yerde karşımıza çıktı. Hangi mahalleye gitsem o mahalledeki vatandaşlarımız bu mağduriyeti bizlere anlatıyor. Düşünün ki bir taraftan İzmir’de gastronomi, tıp merkezleri, iş alanları açısından merkezi konuma gelmiş bir Bayraklı var. Diğer taraftan bu ticaret merkezlerine, iş hanlarına, eğlence alanlarına, sahil, alışveriş merkezlerine, çarşıya ev sahipliği yapan ancak doğal gazı olmayan sokaklarımız, mahallelerimiz var. Adalet mahallesinden tutun Yamanlar’a kadar tüm mahallerimizden bu sorunu kökten çözmek zorundayız. Bu sorunu çözmek için İzmirgaz ile görüşmeler yaptık. İzmirgaz mahallelerimizdeki mülkiyet sorununu belirtti. İzmirgaz ‘Mülkiyet sorunu olan yerde doğalgaz altyapı çalışmalarını tek başımıza yapamayız. Bunun için belediyeye teklif götürdük, protokol hazırlamayı teklif ettik.  Mahallelerin planlarında değişiklik olduğunda, doğal gaz altyapısını Bayraklı Belediyesi ve İzmirgaz olarak birlikte yapalım. Biz de bugün yaptığımız doğal gaz altyapı çalışmamızın yarın çöpe gitmeyeceğini bilelim, protokolü imzalayalım ve başlayalım.’ dedik ancak hiçbir cevap alamadık.’’ dedi.

 

“Doğal gaz sorununu Bayraklı’nın gündeminden çıkartıp atacağız’’

Bayraklı’da doğal gazı olmayan hane kalmayacağını anlatan Kırkpınar sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’1 Nisan’da göreve gelirsek doğal gaz sorununu Bayraklı gündeminden çıkartmak için İzmirgaz’la bu protokolü imzalıyoruz. Protokol anlaşmamız yapıldıktan sonra da iş bitimine kadar bizzat takipçisi olacağız. Bunu kendilerine de söyledim. Doğal gaz sorununu Bayraklı’nın gündeminden çıkartıp atmalıyız. Türkiye’nin üçüncü büyük kentinde hala bu sorunu konuşuyor olmak ayıp.’’

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çatı Bostanlı sanatın ‘marka’ yüzü olacak

 

“Bu seçimde bize oy verin farkı göreceksiniz’’

‘’CHP’nin ‘Ben yapsam da yapmasam da bana oy verecekler!’ düşüncesi var.’’ diyen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Bilal Kırkpınar sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’O yüzden belediyecilik faaliyetleri yapılmıyor. Bayraklı, ilçe olduğu 2008 yılından beri hizmete aç kalmış vaziyette. Bu nedenle bizim seçimi kazanarak Bayraklımızı gerçek belediyecilikle buluşturmamız lazım. Bu seçim, bir parti ya da ideoloji seçimi değil, bu seçim bir hizmet seçimidir. Bir hedef ortaya koyuyoruz: Bizlere oy verin. Bir sene içinde farkı ortaya koyacağız. Aradaki farkı herkes görecek.’’

 

“Halkın içinde olan bir Başkan olacağım”

Başkan adayı Kırkpınar, ‘’Belediye başkanı olduğumuzda bizleri makamda çok göremeyeceksiniz. Zaten yıllardır aldığımız görevlerle sürekli sahada çalışmış bir kardeşiniz olarak, sahada vatandaşlarımızla beraber olacağız. Vatandaşlarımızla sorunlarımızı ve çözümlerimizi hemen o an görüşeceğiz. Biz böyle belediyecilik yapacağız. Bu ilçe, bu belediye hepimizin. Görevler gelir geçer. Asıl önemli olan, baki olan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.