Ak Partili Kaya’dan Manidar Paylaşım!

Ak Partili Kaya’dan Manidar Paylaşım!
  • 29 Aralık 2017 10:12

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamanın ardından Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan fotoğraf paylaşımı parti kulislerinin hareketlenmesine neden oldu.

Ak Parti İl Başkanı Bülent Delican’ın Kemalpaşa’da yaptığı İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda dile getirdiği iddia edilen “Bizi rahat çalıştırmadılar, beni rahat bırakmadılar, bizim işlerimize karıştılar, atamalarda bizim önerdiğimiz isimleri dikkate almayıp sıkıntı çıkardılar. Onların getirdiği isimler ise sorun yarattı” sözlerinin ardıından Ak Parti İzmir Millevekili Atilla Kaya’nın paylaştığı fotoğraf parti kulislerinde hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Delican’ndan önceki dönemin Teşkilat Başkanı olan ve parti kulislerinde aralarında sıkıntı olduğu iddia edilen Kaya’nın kişisel Facebook hesabından kendi döneminde yer alan yöneticiler ile fotoğraf paylaşması, parti kulislerinde, “Delican’a yönetim bile hazır” mesajı olarak değerlenirildi.
Hatırlanacağı üzere Delican’ın göreve gelmesinin ardından parti kulislerinde Delican-Kaya arasında gerilim olduğu yansımış, Kaya’nın sosyal medya hesabından “Bu kış sıcak olacak” başlığıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan Özgür Hızal’ın Bayraklı’ya, Kazım Erten’in ise Karabağlar’a ilçe başkanı olarak atanması parti kulislerinde uzun süre konuşulmuştu.

Ak Partili Kaya'dan Manidar Paylaşım!

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir altyapısı güçlü ve afetlere dirençli kent olarak öne çıkacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.