AK Parti Üyelerini Sıfırlıyor

AK Parti Üyelerini Sıfırlıyor
  • 6 Ocak 2016 09:55

1 Kasım genel seçimlerinin ardından CHP partiye aidiyet duygusunu güçlendirmek için tüzük değişikliği ile üye sıfırlama kararı almıştı. AK Parti de harekete geçti. İzmir’de kağıt üstünde 470 bin üyesi olan parti, 1 Kasım’da 830 bin oy aldı. Üyelerinin ne kadarının gerçek olduğunu görmek için sıfırlayan partide il ve ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri ellerinde üye koçanları ile 470 bin kişiyi evinde, işyerinde, tarlada, kahvehanede ziyaret ederek yeniden üye olup olmak istemediğini soracak. Olmak istemeyenler ikna edilecek.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Mart ayı sonuna kadar üyelerin yenileneceğini belirterek, şunları söyledi:

“Ben de üye çalışmalarına katılacağım. Özellikle köylere gideceğim. Üyelerimizin daha aktif olmalarını isteyeceğiz. Partiye üye olmuşsunuz ama bugüne kadar kimse sizi aramamış, hal hatır sormamış. Bu doğru değil. Üyelerimizle kaynaşacağız. Aktif üye sayımızı görerek 2019 yılındaki seçimlerin altyapısını sağlam atacağız. 470 bin üyeden her biri iki kişiyi ikna etse İzmir’de 1 milyon 400 bin oy alırız. Bunun için çalışacağız. Seçim teşkilatla kazanılır. Her hafta pazartesi il yönetim kurulu, salı ilçe yönetim kurulları, çarşamba ilçe başkanları perşembe belediye başkanları ile toplanıp ‘daha iyisi nasıl olur’ sorusunun yanıtını arayacağız. Havaların düzelmesiyle birlikte teşkilat olarak otellerde ailece kamp kurup, birlik ve beraberlik, aidiyet duygularımızı geliştireceğiz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.