Ak Parti İzmir’de değişim sesleri…

Ak Parti İzmir’de değişim sesleri…
  • 5 Temmuz 2019 13:06

Gazete Ege / Selcan Şerifaki

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli önümüzdeki hafta Ankara’dan Genel Merkez yöneticileri İzmir’de ağırlayacak.  İzmir İl Başkanı Sürekli, istifa eden Bergama, Menderes ve Güzelbahçe ilçe başkanlıklarına kimin oturmasıyla ilgili çalışmalarını tamamladı. AK Parti Genel Merkezi’nden koordinatörler ise önümüzdeki hafta İzmir’e gelerek, Güzelbahçe, Bergama ve Menderes ilçelerine gidecek. Genel merkez yöneticileri bu bölgelerde çalışmalarını tamaladıktan sonra Başkan Sürekli’nin de hazırladığı raporlarla birlikte Ankara’ya dönecekler. Raporların birleştirilmesinin ardından en kısa zamanda ilçe başkanlarının atanması bekleniyor.

Yaz tatili yok 

Öte yandan Başkan Sürekli teşkilat içindeki çalışmaları ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.  AK Parti İzmir Teşkilatı 15 Temmuz anma etkinlikleri ve 14 Ağustos AK Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları için hazırlıklarına başlarken üye güncelleme çalışmaları da devam ediyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Duman’dan Ova’ya kapalı pazar yeri müjdesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.