Ak Parti İzmir , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

Ak Parti İzmir , Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor
  • 4 Ocak 2019 14:48

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın İzmir adaylarını açıklayacağı tanıtım programı için çalışmalarda sona gelindi. Halkapınar Spor Salonun’da 5 Ocak Cumartesi  saat 14.00’te yapılacak program ile ilgili AK Parti İzmir  İl Başkanı Aydın Şengül açıklamalarda bulundu.
Program için AK Parti İzmir Teşkilatı teyakkuza geçti.Süslemeler bir gün önceden bitirildi. Salondaki pankartlarda, “İzmir’in efeleri Reis’i ile 2023’e yürüyor”, İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci’nin fotoğrafının yer aldığı pankartta, “Gönüller yapmaya geldik” 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir adayı olan önümüzdeki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye adayı gösterilen Binali Yıldırım da unutulmadı. Yıldırım’ın fotoğrafının yer aldığı pankartta, “İzmir senin uğurun, sen İzmir’in gururusun” yazısı dikkat çekti.  Sahnede AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerdeki sloganı olan, “Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket” yazısı yer aldı.  Ayrınca salondaki sahne bölümünde, 2 dev LED ekran yer aldı.

Ak Parti İzmir , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

BİNALİ YILDIRIM DA GELİYOR
Aday belirleme sürecinde izledikleri yol haritası hakkında açıklamalarda Şengül, “Yarın İzmir AK Parti bütün kamuoyunun bildiği gibi Sayın Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı. 30 ilçemizin belli, bir kısmı AK Parti, olacak belli bir kesimde MHP adayları olacak. Uzun çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirledik.  Temayül yoklaması yaptık, kamuoyu yoklamaları yaptım. Partimizin tek tek görüşlerini aldık. Karar verildi. Yaptığımız son toplantıda adaylarımız belirlendik.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan,  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, bakanlarımızın katılımıyla İzmir’imize 2019 yerel seçimlerdeki belediye başkanlarımızı açıklayacağız bu sonuçlarla birlikte inanıyorum ki 2019 İzmir kazanacak. Adaylarımızı belirlerken kamuoyunda bilinirliğinden ziyade, bilgi birikimi, deneyimini öne aldık, ince eleyip sık dokuduk. İzmir ile ilgili ciddi çalışmalarımız var. Sorunları yakından biliyoruz, ulaşım sorunu çöp büyük bir sorun teşkil ediyor. Büyükşehir Adayımız Zeybekci ile uzun süredir İzmir’imizde çalışmalar yapıyoruz. Kendisi uzun yıllar büyükşehir belediye başkanlığı yapmış, tecrübesi bilgi birikimi var. Bu da İzmir’e yansıyacak. İzmir’in kaybedecek zamanı yok, ciddi sorunları var. Ciddi sorunlara çözüm üretecek kişi ise Nihat Zeybekci’dir. Vatandaştan çok büyük bir teveccüh var, sokağa indiğimizde bunun yansımalarını çok iyi görüşüyoruz. Bizim ortak değerlerimizi su istimal edilmesini istemiyorlar. Çatışmadan uzak güzel İzmir’imiz için çalışmalarımıza bismillah diyeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay 19 Mayıs’ta Gülsima için koşacak

Ak Parti İzmir , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

ERDOĞAN MANİSA’DA FABRİKA AÇILIŞINA GİDECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı ile ilgili bilgi veren Şengül, “Cumhurbaşkanımız yarın saat 14.00’te burada olacak. Toplantının ardından Sayın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’in babası için düzenlenecek mevlit katılacak. Program sonrası Manisa’da bir fabrika açılışına katılıp geri dönecek” diye konuştu.

İLÇE GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR
MHP’ye hangi ilçeleri verdiniz” sorusuna cevap veren Şengül, “Hangi ilçeleri verdik diye bir şey yok. Zaten bizim Cumhur İttifakı’nda yola çıktığımızda herkes öncelikle kendi kazandığı ilçelerde kendi adaylarını çıkaracak. Onun dışında kazanılmamış ilçelerde hangi parti ikinci parti olduysa onun adayları çıkarılıp destek verilecek. Bundan yola çıkarılarak gerekli görüşmeler yapıldı ve belli mutabakata varıldı. Bugün son görüşmelerle netleşecek. Bizim AK Parti’nin çıkaracağı isimler netleşti. AK Parti’de belki bir iki ilçede isim değişikliği olabilir. MHP’ye 6 ilçe verildi bir iki ilçe için görüşmeler devam ediyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.