AK Parti Buca Teşkilat Buluşmasında Hedef 2023

AK Parti Buca Teşkilat Buluşmasında Hedef 2023
  • 11 Ekim 2022 11:32

AK Parti Buca ilçe başkanı Hakan Kalfaoğlu “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 seçimlerine Hazırız. Bugün tüm teşkilatlarımız ile bir aradayız. Birlik beraberlik içinde Birlikte önce Hedef 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçmek ardından 2024 Seçimlerinde Buca’yı Kazanmak hedeflerimize güçlü ve emin adımlar ile yürüyoruz. Hükümetimizin AK Parti’nin Buca’mıza önemli yatırımları var bunları kapı kapı anlatacağız” diye konuştu.

AK Parti Buca Teşkilat Buluşmasında Hedef 2023

“Teşkilatımız Güçlü ve Emin Adımlarla Çalışıyor”

Kalfaoğlu, “Teşkilat Buluşması” programı kapsamında  burada 7’den 70’e gencimizden, büyüklerimize, Mahalle başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, il, ilçe yöneticilerimiz ve AK ailemize katılan yeni üyelerimiz ile bir araya geldik, Birlik, beraberlik adına güzel bir buluşma oldu. Gördüğünüz gibi ülkemizin her yöresinden birlikte oyunlar, oynandı, çaylar demlendi, sıcak sohbetler edildi. Buca’da Teşkilatımız güçlü ve emin adımlarla çalışıyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkan yardımcısı İbrahim Derici “AK Parti Buca ilçe teşkilatının bu çoşkusu ve bu birlikteliği bize 2023 hedeflerimize güvenle bakmamızı sağlıyor.” AK Parti’nin ekonomi çalışmalarına ‘da değinen Derici, Hükümetimiz ekonomi alanında önemli çalışmalar yapıyor  inanın yakın zamanda önemli müjdeler alacağız. Karadeniz gazını çıkartılması için hızla çalışılıyor. hazır olun.”dedi

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi 
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.