AK Parti Bornova, Bölünmez Çankırı’yı ağırladı

AK Parti Bornova, Bölünmez Çankırı’yı ağırladı
  • 20 Nisan 2023 10:21

”Bayrakları bayrak yapan kandır eğer üzerinde gülüp oynayan çocuklar varsa vatandır”

İlçe Başkanı Toprakçı yaptığı konuşmada ;
“Bu  dönem Bornova İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım  Öncelikle bu görev için bize desteğini esirgemeyen  Sayın milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı vekilime başta  olmak üzere tüm vekillerimize  teşekkür ediyorum. Bu görevler, bizim için verilmiş en önemli görevlerdir. Bu bir bayrak yarışıdır bizden önceki dönemlerde görev almış tüm tecrübeli ilçe başkanlarıma teşekkür ederim, ilce başkanlığı görevini aldığım günden beri seçim calışmalarının içerisindeyim.Önceki seçimlerde  ilçemizde Seçim Kurulu üyeliği yaptım ve bugünde Seçim Koordinasyon başkanlığindaki arkadaşlar ile tüm gücümüzle 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyoruz. 

AK Parti Bornova, Bölünmez Çankırı'yı ağırladı 

İlçemizde bulunan  Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve teşkilatlarıyla sık sık iftar ve sahurda bir araya gelerek istişarelerimizi yapmaktayız  En önemli görevin sandıklar olduğunu bilen bir ilçe başkanıyım, Gençlik Kollarında başlayan siyasi yaşamımda bu güne kadar hep Seçim İşleri biriminde oldum. İl yöneticiliğim de dahil. Sandıklara sahip çıkacak arkadaşlara sandık eğitimlerimizi vermekteyiz. Gece gündüz sahada sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Karararsız secmenlerin kararını Cumhur İttifakı yönünde çevirmek için tüm çabamızı sarf ediyoruz. Partimize küsmüş, kırgın üyelerimizle toplantılar yaptık, yapıyoruz. Sonuç olarak şunu gördük ki; küsenler, kırılanlar, darılanlar Akpartimizden kopmamışlar. Nesiller buluşuyor adı altında toplantılar yapıyoruz. 55 yaş üstü tecrubeli büyüklerimizle, 25 yaş altı gençlerimizi buluşturuyoruz. Büyüklerimiz Akparti öncesini genç kardeşlerimize anlatıyorlar. Nasıl hastane kuyruklarında beklediklerini, nasıl yollarda perişan olduklarını, maaş alamadağı günleri anlatıyorlar. Bugün 25 yaşında olan genç kardeşim Akparti iktidarından önce ki dönemi fazla bilmiyor.Hatırlatıyoruz. 

Bizler günün erken saatinde başlayıp, sahur vaktine kadar programlarımızı devam ettiriyoruz. Kadın komisyonumuz ev ziyaretleriyle, Gençlik Kolları, Genç kardeslerimizle buluşmamızı sağlıyor. İlçemiz bir üniversite ilçesi, İki üniversite bulunmakta. Genc seçmenin yoğun olduğu bir ilce, sayın vekilimin nezninde tüm teskilatımıza teşekkür ederim. Gunde iki üç saat uykuyla çalışan bu teşkilatın hakkı ödenmez” dedi 

AK Parti Bornova, Bölünmez Çankırı'yı ağırladı
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ile Milletvekili Adayı Ahmet Cantürk İlçe ziyareti gerçekleştirdi. 

Ak Parti Bornova İlçe Teşkilat Başkanlığına gelen Bölünmez Çankırı İlçe Başkanı Av.Koray Toprakçı ve partililerle istişare toplantısı yaptı. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi Bir yılda 10 bin meyve fidanı dağıtılacak

Daha sonra Bornova İlçe Başkanlığın seçim çalısmalarına  katıldı. 

Bornova Serintepe Mahallesi’nde Bornova Kadın Kolu Başkanı Aslıhan Keskin’in düzenlediği Kandere Parkındaki “Kadın buluşması” çoşkulu  bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.  Beraberindekilerle beraber vatandaşların sorunlarinı dinleyen Ceyda Bölünmez daha sonra park icindeki çoçuklarla sohbet edip, oyunlarına eşlik etti.

Şair der ki; 

Toprakları toprak yapan üzerindeki kandır
Vatan eyer uğrunda ölen varsa vatandır 

Bizler de deriz ki;

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Vatan üzerinde gülüp oynayan çoçuklar varsa vatandır
Geleceğimizin teminatı gençlerdir
Ak Parti SKM Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Keskin, Ak Parti İlce Başkanı Koray Toprakçı ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Ceyda Bölünmez sonrasında depremzede aile ziyaretleri gerçeklestirdi. Kütahyalılar Fedarasyonun iftar programına da katilan Ceyda Bölünmez Çankırı Ramazan’ın bereket ve rahmet ayı olduğunu, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diledi. Ülkemizde hemşeri dernekleri kültürümüzün unutulmaması icin önemlidir dedi. Ceyda Bölünmez sözlerinin sonunda kültürümüzün yeni nesillere aktarılmasi için hemşeri derneklerine çok işi düşmektedir dedi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.