Ah Takvim Vah Takvim…

Ah Takvim Vah Takvim…
  • 22 Şubat 2016 17:06

Takvim Gazetesi’nden ‘Yok artık’ dedirten hata. İktidara yakınlığıyla bilinen Takvim, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı CHP’li belediye başkanı sandı!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, geçtiğimiz gün Kuşadası’nda katıldığı “Ege Turizminin Pazarlanması ve Tanıtımı” toplantısında konuşarak, Selçuk’a görkemli bir Meryem Ana heykeli yapılacağını söyledi. Başkan Bakıcı, “Selçuk’ta Meryem Ana olmasına karşın yılda 2.5 milyon kişi ziyaret ediyor. Oysa Portekiz’in Fatima kasabasında sadece Meryem Ana’nın yaşadığı rivayetine karşın 5 milyon kişi ziyaret ediyor. Tanıtım ve pazarlamaya önem vermeliyiz. Bu açıdan inanç turizmi büyük bir önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Ah Takvim Vah Takvim...

Takvim Gazetesi ise haberi ‘Heykeltraş’ başlığı ile vererek, “CHP yine kendi gündemine girdi. İzmir Selçuk’un CHP’li belediye başkanı Zeynel Bakıcı tarih yatırımı için sınır ötesine geçti. İlçeye dev Meryemana heykeli dikeceğini söyledi. Örnek olarak da Brezilya’daki kurtarıcı İsa heykelini gösterdi” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.