ACIMIZ TARİFSİZ

ACIMIZ TARİFSİZ
  • 29 Haziran 2016 07:12

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İstanbul Atatürk Havalimanında 3 ayrı noktada yapılan terör saldırısında, hayatını kaybedenler için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajında “Acımız tarifsiz sözler kifayetsiz. Ateş sadece düştüğü yeri değil, Türkiye’de ki herkesi yakmıştır” sözlerine yer verdi. Yüksel mesajında şunları ifade etti.

İstanbul’da Atatürk havalimanında, Kandan beslenen vahşi teröristlerin gerçekleştirdiği 3 terör saldırısında 41 insanımızı kaybetmenin ve 239 insanımızın yaralanmasının tarifsiz acısı içindeyiz. Biliyoruz ki, hiç bir söz ne öfkemizi dindirir, ne de hayatını kaybedenlerin ailelerini teselli eder . Bu kana susamış, insanlıktan çıkmış terör örgütlerinin yapmak istediği şey, birliğimizi, kardeşliğimizi yok etmek, korku içinde yaşamaya bizleri alıştırmaktır. Elbette buna izin vermeyeceğiz. Ama yaşanan acı ve içimizdeki öfke çok büyük. İnsan çığlık atmak, haykırmak, isyan etmek ve bu acılara sebep olanlardan en ağır şekilde hesap sormak istiyor. Her “yeter artık” dediğimizde başka bir acıyla yüzleşmek bizleri derin üzüntülere boğuyor. Tüm bu acılara, lanet olası teröristlerin saldırılarına rağmen, biz inadına barış ve kardeşlik demeye devam edeceğiz. Bu vahşilere verilecek en büyük cevap, daha da birlik olmamız, kardeşliğimizden vazgeçmemizdir. Acımız tarifsiz, sözler kifayetsiz. Ateş sadece düştüğü yeri değil, Türkiye’de ki herkesi yakmıştır. Bu kadar kaybımız ve yaralımız varken, bu saldırıları önlemekle ve vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamakla yükümlü olan hükümet yetkililerinden, artık ezberlediğimiz sözlerin dışında icraatlar bekliyoruz. Bir kez daha, meclisteki tüm partileri işbirliği oluşturmaya ve terör başlığının artık bu ülkenin gündeminden kaldırılması için, daha fazla kaybımızın olmaması için,ortak bir çalışma yapmaya davet ediyoruz.

Şimdi milletimizle birlikte bu acıyı yaşama ve yasımızı tutma vaktidir. Bir kez daha bu terör saldırılarında hayatını kaybeden 41 insanımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısını yüreğimizde paylaşıyor, onlarla birlikte tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.