ABD Başkanı Donald Trump, Askeri Hastaneden taburcu oldu

ABD Başkanı Donald Trump, Askeri Hastaneden taburcu oldu
  • 6 Ekim 2020 07:56

 

ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19 tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesinden taburcu oldu.

2 Ekim Cuma gününden bu yana Walter Reed Askeri Hastanesinde Kovid-19 sebebi ile tedavi gören Trump, bugün doktorlarının onayıyla hastaneden taburcu oldu.

Trump, hastaneden üzerinde takım elbisesi ve yüzünde maske ile yürüyerek çıkıp, kendisini bekleyen gazetecilere baş parmağını kaldırıp “her şey yolunda, sorun yok, çok iyi” anlamlarında kullanılan işareti yaptı.

Hastane çıkışı özel aracına bindirilen Trump, yakın bir mesafede bekleyen “Marine One” isimli helikopter ile Maryland’da bulunan hastaneden, Washington DC’deki Beyaz Saray’a götürüldü.

Perşembe gününü cumaya bağlayan gece Kovid-19’a yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, cuma günü başkent Washington DC’ye 30 dakikalık mesafedeki Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı.

Trump, Twitter hesabından öğle saatlerinde yaptığı açıklamada, “Bugün 6.30’da Walter Reed Askeri Hastanesinden ayrılacağım.” ifadesini kullanmıştı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.