Ak Parti İzmir’i Karıştıracak İddia!..

Ak Parti İzmir’i Karıştıracak İddia!..
  • 7 Mayıs 2018 14:46

Halkapınar Spor Salonu’nda 5 Mayıs tarihinde yapılan Ak Parti İzmir İl Milletvekili Temayül Yoklaması sonrası bazı basın yayın organlarının yayınladığı sonuç listesine İl Başkanı Aydın Şengül tarafından yalanlama yapılırken bu kez parti kulisleri şok bir iddia ile çalkalanıyor. Temayül sonuçlarında her iki bölgeden de gençlik kollarından gelen iki ismin liste başı olmasının nedeni olarak gençlik kolları üyelerinin örgütlenerek “gelmeyen üyeler yerine imza atarak oy kullandıkları” iddia edildi. Parti kulislerinde her iki bölgeden toplam 2 bin 642 kişinin oy kullandığı temayülde her bölgeden en az 150 oyun böyle kullanıldığı konuşuluyor.

Genel Merkeze Şikayet Edilecekler

Konuyla ilgili olarak milletvekili aday adayı olan bazı isimlerin temayülün birincileri olarak açıklanan İl Gençlik Kolları eski Başkanı Adil Yüksel ile Emre Cemil Ayvalı’yı söz konusu haberler ve bazı sandıklardan 2’li 3’lü gruplar halinde oy kullanıldığına dair fotoğrafları sunarak Ak Parti Genel Merkezi’ne şikayet edecekleri öğrenildi.

İl Yönetim Listesine’de Operasyon Yapılmıştı!

Öte yandan 28 Nisan tarihinde yine aynı salonda yapılan İzmir İl Kongresi’nde yedek yönetim listesine alt üst eden “çizik operasyonu”nun da gençlik kolları tarafından yapıldığı iddia ediliyor. İddia sahiplerinin özellikle yedek yönetim listesinde ikinci sırada yer alan ve Gençlik Kolları İl Başkanlığı için Genel Merkeze çağrılan Evlad-ı Fatihan Derneği Başkanı Kamber Eren Vardar’a yönelik olduğunu ileri sürdüler.

Yedek listenin ikinci sırasında olan Vardar bu operasyon sonrası listenin sonu olan 25’inci sıraya düşmüştü.

Ak Parti İzmir'i Karıştıracak İddia!..

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çiğli’de Kapsamlı Temizlik
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.