Yılbaşında Eğlence Düzenlemesine Müsaade Edilmeyecek

Yılbaşında Eğlence Düzenlemesine Müsaade Edilmeyecek
  • 21 Aralık 2020 21:27

İçişleri Bakanlığı’nca 81 ile gönderilen yeni  genelgeye göre,  yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve konaklama tesislerinin yılbaşı kutlama programı icra etmesine, eğlence ve balo düzenlenmesine izin verilmeyecek.

Bakanlığın yaptığı  yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine ‘Otel/ Konaklama Tesislerinde Yılbaşı Programları’ konulu genelge gönderdi. Genelgede, daha önce illere gönderilen genelge ile otel ve konaklama tesisleri içerisinde bulunan lokanta, restoranların sadece konaklama yapan müşterilerine hizmet verebilecekleri ve bu faaliyetin devamı sırasında uyulması gereken kuralların belirlendiği hatırlatıldı. Yaklaşan yılbaşı öncesinde bazı otel, konaklama tesislerince, alınan tedbirlere aykırı şekilde içerisinde yemekli, müzikli eğlence programları da bulunan yılbaşı paketlerinin reklamlarının yapıldığı, satışa sunulduğu, bu durumun da salgınla mücadele amacıyla alınan diğer tedbirlerin sorgulanmasına neden olduğu ifade edildi.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Duman’dan emek ve dayanışma vurgusu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.