Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor
  • 7 Aralık 2020 11:57

 Türkiye orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Meteoroloji‘den yapılan son değerlendirmelere göre, Yağışlar öğle saatlerinde Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerinde etkili olurken akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu’nun batısında da etkili olacak. Diğer yandan Muğla, İzmir ve Aydın çevrelerinde kuvvetli lodos bekleniyor. Sabah ve akşam saatlerinde ise Doğu Anadolu’da buzlanma ve don bekleniyor.

 Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgeleri ile Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Kars ve Iğdır çevrelerinin ise karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla ve Antalya ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah erken saatlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.