Deprem bilançosunda son bilgiler! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyor

Deprem bilançosunda son bilgiler! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyor
  • 1 Kasım 2020 22:51

İzmir’de, 6.6’lık deprem sonrası can kaybı ve yaralı sayısı artıyor. AFAD, İzmir’deki depremde can kaybının 69 olduğunu bildirdi. Yaralanan 949 kişiden 729’unun taburcu edildiği, 220 kişinin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi. Deprem bilançosunda son bilgiler! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyor

69 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir’deki depremde vefat edenlerin sayısının 69 olduğunu bildirdi.Yaralanan 949 kişiden 729’unun taburcu edildiği, 220 kişinin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

İzmir’de halen 8 binada arama kurtarma çalışmasının sürdürüldüğü açıklandı.

AFAD’dan yapılan açıklamada, saat 19.00 itibarıyla depremin ardından 43’ünün büyüklüğü 4’ün üzerinde olmak üzere, 987 artçı sarsıntı yaşandığı belirtildi.

Sağlık Bakanı Fahretttin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “8 binanın enkazında çalışmalar devam ediyor. AFAD, UMKE ve diğer görevli ekiplerimiz, şu ana kadar 104 insanın hayatını kurtardı. Henüz ulaşılamayan kişiler, belki de kurtarılması hâlâ mümkün hayatlar var. Arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Umudumuz hayattan yana.” ifadelerini kullandı.

Deprem bilançosunda son bilgiler! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyorDeprem bilançosunda son bilgiler! Ölü ve yaralı sayısı yükseliyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına tepki
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.