Konak’ta iki grup arasında silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var

Konak’ta iki grup arasında silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
  • 16 Eylül 2020 09:46

Konak’ta  iki grubun silahlı kavgası kanlı bitti. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Olay gece saat 03.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi 1237 sokakta yaşandı. İddiaya göre, Hasan S. (29) otomobili ile seyir halinde olduğu sırada  önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Ajnan Uslular (23) ve Sabri A.’ya (22) tabanca ile ateş açtı.

Saldırıya uğrayan Sabri A. da Hasan S.’ye ateş açarak karşılık verdi. İki grup arasındaki çatışmada; Hasan S. başından, Ajnan Uslular boyun ve göğüs kısmından, Sabri A. bacak, kol ve omzundan, olay yerinden geçtiği ileri sürülen Metin A. (26) ise sol bacağından yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar, kendi imkanları ile Ajnan Uslular, Hasan S. ve Sabri A.’yı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Metin A.’yı ise Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne götürdü ancak tedavi altına alınan yaralılardan Ajnan Usluluar yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Sabri A. ve Hasan S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Metin A.’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.