8 Madalya ile Döndüler

8 Madalya ile Döndüler
  • 24 Şubat 2016 09:22

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekvando Takımı,  Antalya Belek’te düzenlenen 4. Kulüpler Avrupa Tekvando Şampiyonası ile 3. Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda önemli başarılara imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç Bayan Takımı, 35 ülkeden 750 sporcunun katıldığı 4. Kulüpler Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda üçüncülük kupasını kaldırdı. Aynı şampiyonada 63 kiloda mücadele eden İzmirli sporcu Simge Erensayın tüm rakiplerini geçerek altın madalyanın sahibi olurken, 53 kiloda Sude Burcu bronz madalya kazandı. İzmirli sporcuların 4 madalya kazandığı şampiyonada yıldızlar kategorisinde 48 kiloda mücadele eden Nejat Oğuzhan Tuna gümüş,  büyükler kategorisinde 58 kiloda mücadele Tolga İslamoğlu ise bronz madalya almaya hak kazandı.

8 Madalya ile Döndüler

1800 sporcu arasından..

Yine Antalya’da düzenlenen ve 70 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı 3. Türkiye Açık Tekvando Turnuvası (Turkish Open 2016)’nda da büyük başarı gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları burada da 4 madalya kazandı. İzmirli tekvandoculardan Simge Burcu 57 kiloda gümüş, 53 kiloda Dürdane Çakır ile 63 kiloda Simge Erensayın ve Umut Begeç ise bronz madalyanın sahibi oldu. İzmirli sporcuların başarıları göz doldururken, şampiyonada ilk üçte yer alan sporcuların Avrupa Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek Milli Takım kadrosunda da yer alacağı açıklandı.

8 Madalya ile Döndüler

Gelecek emin ellerde

Antalya’da büyük katılımla düzenlenen şampiyonada önemli başarılar elde ettiklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Teakvando Branş Sorumlusu Kıvanç Dinçsalman, “4. Kulüpler Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda genç bayan takımımız, önemli kulüpleri geride bırakarak üçüncülük kazandı. Kulübümüzün altyapısıyla geleceğimizin emin ellerde olduğunu göstermiş olduk. Turkish Open’da da 4 sporcumuz madalya kazanma gururunu yaşadı” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.