60 Yaş Kartı İçin Bekleme Yapmaya Son

60 Yaş Kartı İçin Bekleme Yapmaya Son
  • 29 Aralık 2015 12:40
ESHOT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 60 Yaş Kartı olarak anılan ve toplu ulaşım hizmetlerinden indirimli yararlanmayı sağlayan kartların yıllık kullanım bedeli olan 125 TL’nin 1 Şubat 2016 tarihine kadar yatırılması gerektiği belirtildi.

Bu yıl başlanan uygulama sayesinde, kart sahiplerinin bankaya para yatırdıktan sonra başka bir işlem yapmasına gerek kalmadı. Önceki yıllarda bankaya parayı yatırdıktan sonra dekontlarıyla birlikte, ESHOT veznelerinde ikinci bir işlem yaptıran 60 Yaş Kartı kullanıcıları, artık tek adımda işini görebilecek. Mevcut 60 Yaş Kartı olan vatandaşlar, kullanım bedellerini, İzmir’de bulunan tüm Vakıfbank şubelerinden nüfus cüzdanlarının aslı ve 60 Yaş Kartları ile müracaat ederek ödeyebilecek. Bankadaki işlemin tamamlanmasının ardından, kartlar uzaktan erişim ile otomatik olarak 1 yıllığına hizmete açılacak. 2016 yılı kullanım bedelini yatırmayanların kartları 1 Şubat 2016 tarihinde kullanıma kapatılacak.

İlk defa 60 Yaş Kartı alacakların ise 1 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı aslı ile ESHOT’un Konak’taki Ulaşım Kartları Şube Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uykularımızdan feragat edeceğiz, çok çalışacağız
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.