Ak Parti İzmir İl Başkanı kim olacak?

Ak Parti İzmir İl Başkanı kim olacak?
  • 13 Nisan 2019 14:00

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

Ak Partili Aydın Şengül’ün istifasının hemen ardından kulislerde koltuğa kimin oturacağı konuşulmaya başladı. Bir hafta içerisinde belirlenmesi beklenen il başkanlığı koltuğu için çalışmalar yarın başlıyor.

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir İzmir’deki süreci değerlendirmek ve Ak Parti İzmir il başkanını belirlemek ve isimler üzerinde değerlendirmede bulunmak için akşam saatlerinde il başkanlığı binasına gelmesi bekleniyor. Fakat Kandemir’den önce sabah saatlerinde yetkili isimler tarafından bir dizi değerlendirme toplantılarının başlayacağı öğrenildi. Toplantıdan çıkan isimler ve değerlendirmeler daha sonra Ak Parti Genel Başkanlığına iletilecek. Ak Parti İzmir teşkilatının kaderini belirleyecek son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

Ak Parti’de süreç böyle ilerlerken koltuğa kimin oturacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan isimler ve o koltuğa oturmak isteyen isimler hemen çalışmalara başladığı bazı isimlerin Ankara’da kulis yaptığı ifade ediliyor.

İşte o isimlerden bazıları; 

AK İzmir İl Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, milletvekili adayı olan Maksut Karaosman, MÜSİAD eski Başkanı Ümit Ülkü, Ödemiş Belediye eski Başkanı Mahmut Badem ile Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, Ak Partili eski milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve İlknur Denizli ve Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan ismi geçenler arasında yer alıyor.

O isimlere prim vermeyin 
Öte yandan parti kulislerinde kendisinden sonraki süreç için çok sayıda ismin ortaya atılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül, “Bir sürü isimler geçiyor. Onlara çok bakmayın, prim vermeyin. Mütevazı görünüp içinden geçen yüzlerce kişi olabilir. Genel Merkez’den gelecekler ilçe başkanlarımızla teşkilatla gerekli görüşmeler yapılacak. Yola devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Büyükpark’ta Hıdırellez coşkusu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.