5 sergi, 5 renk

5 sergi, 5 renk
  • 31 Mayıs 2016 09:30

Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi ile Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde çiniden resime, sualtı fotoğrafından seramiğe birbirinden güzel 5 farklı sergiyle sanatseverlerle buluşacak.

Renkli kültürel etkinliklere evsahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası, Haziran ayı boyunca bir çok farklı daldaki sergiyle sanatseverleri ağırlayacak. Havagazı’nda ayın ilk etkinliği, geleneksel el sanatlarımızın en güzel örneklerinden biri olan çini sergisi. Çini sanatçısı Zeren Akşehirlioğlu’nun öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı eserler, 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 15.00’te açılacak sergiyle görücüye çıkacak. Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde sergilenecek eserler arasında takı, pano, vazo, duvar tabağı ile çeşitli dekorasyon ürünleri yer alıyor. 200’e yakın eserin sanatseverlerin beğenisine sunulacağı sergi, 5 Haziran’a kadar açık kalacak.

5 sergi, 5 renk

İzmirli sanat tutkunları için 6-12 Haziran tarihleri arasında ise ‘Denizatı Sanat Atölyesi’nin 35 kursiyerinin eserlerinden hazırlanan yıl sonu sergisi görücüye çıkacak. Seramik eserlerden oluşan ‘Sudan Topraktan Karma Sergi’ de, 15-23 Haziran tarihleri arasında gezilebilir. Sanatseverler, Hakan Tosun’un eserlerinden oluşan fotoğraf sergisini ise 24-30 Haziran tarihlerinde  Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilir.

Büyükşehir Belediyesi’nin bir diğer kültürel etkinlik mekanı olan Çetin Emeç Sanat Galerisi ise çok farklı bir sergiye ev sahipliği yapacak. 24 Haziran’da açılacak olan ‘Sualtı Görüntüleme Sergisi’ sanatseverlerin oldukça ilgisini çekecek. Sergi, 30 Haziran’a  kadar açık kalacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.