301 YATAK, 88 YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ, 38 KUVÖZLE HİZMET VERİYOR

301 YATAK, 88 YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ, 38 KUVÖZLE HİZMET VERİYOR
  • 3 Ekim 2017 15:10

Geleneksel hale gelen İzmir Medya Platformu toplantıları başladı. Bu sezonun ilk buluşması Medical Park Hastanesi yönetimi ile gerçekleşti. 301 yatak, 88 yoğun bakım ünitesi, 38 yeni doğan kuvözü ve 9 tam donanımlı ameliyathanesi ile Ege Bölgesi’nin önemli sağlık üslerinden biri olan Medical Park, İzmir Medya Platformu üyelerini ağırladı. Platform üyesi gazetecilerin indirimli hizmet alması için de protokol imzalandı.

Medical Park İzmir Hastanesinin yönetimi İzmir Medya Platformu ile bir araya geldi. Bu buluşmada İzmir medya temsilcileri ile bir araya gelen hastane ortakları Veysi Kubba, Op. Dr. Zafer Beken, Başhekim Dr. Orhan Satılmaz ve Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer, Medical Park İzmir’in kent sağlığına katkılarını ve hastanenin gelecek hedeflerini paylaştılar.

46 branşta sağlık hizmeti veren hastane yatak, yoğun bakım ünitesi ve küvöz sayısıyla da İzmir ve Ege’deki önemli bir açığı kapatıyor.

Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer’in sunumuyla başlayan toplantıda; Hastane Ortaklarından Veysi Kubba, İzmir Medya Platformunu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, Medical Park’ın İzmir ve Ege Bölgesindeki misyonunu anlattı.

301 YATAK, 88 YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ, 38 KUVÖZLE HİZMET VERİYOR

Kubba, “Hastanemiz, özel hastaneler içinde İzmir ve Ege Bölgesinin en büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımakta ve sağlık hizmet kalitesi her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşıyor.  120 milyon dolarlık yatırım sermayesi ile Ege Bölgesi ve İzmir’de tek projede yapılan en büyük özel sağlık yatırımını temsil ediyor. Çoğunluğu akademik ünvanlı 102 hekim ve 1100’den fazla çalışan ile de aynı zamanda büyük bir istihdam alanı oluşturuyor” dedi.

 

BEBEK DOSTU HASTANE

Hastanenin bebek dostu olma özelliğinden de söz eden Kubba, “46 bin metrekare kapalı alanda, 301 yatak ünitesi, 102’den fazla hekim ile 46 branşta medikal hizmet veriyoruz. Ancak bizi daha da mutlu eden bir özelliğimiz ise 38 yeni doğan kuvözü ile bebek dostu hastane kimliği kazanmış olmamızdır” bilgisini verdi.  

Op. Dr. Zafer Beken ise, Hastanelerine her gün 1500 hastanın, yakınlarıyla birlikte ise toplam 4500 kişinin giriş yaptığını belirterek, “Bizden sağlık umarak gelen bütün bu insanları, en iyi ve en konforlu hizmetle mutlu etmek, onları evlerine sağlıklı bir şekilde göndermek bizim en büyük kazancımızdır” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ADD’ye tam destek

301 YATAK, 88 YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ, 38 KUVÖZLE HİZMET VERİYOR

GAZETECİLERE İNDİRİM PROTOKOLU

Ziyaret sırasında İzmir Medya Platformu üyelerine sağlık hizmetlerinde farklı branşlara göre değişik oranlarda indirim sağlayacak protokole de imza atıldı. Protokole Hastane adına Veysi Kubba ve Zafer Beken ile İzmir Medya Platformu Başkanı Ahmet Kaplan imza attı. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.