Radar Uygulamasına Türkülü Gönderme

Radar Uygulamasına Türkülü Gönderme
  • 7 Ocak 2016 12:17
SÜRÜCÜLERİN tepkisini çeken Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) için Ordu’da 2 arkadaş, bir Karadeniz türküsü uyarlayıp klip çekti. Sosyal medyada paylaşılan klip kısa sürede 20 bin kişi tarafından beğenildi.

Bu video Adobe Flash Player’ın son sürümünü gerektirmektedir.

Radar Uygulamasına Türkülü Gönderme

 

“Akşam oldi çakayi da TEDES’in flaşları, çok gözümü alayi da flaş patlamaları. Oy başkanum başkanum da vallahi yavaşladum, fotoğraf yollamışsın da vallahi çok şaşırdım. Oy arabam arabam da dayanmayi yollara, TEDES mahvettin bizi da gidemiyok Ordu’ya. Oy başkanum başkanum da vallahi yavaşladum, fotoğraf yollamışsın da vallahi çok şaşırdım. Duble yollar yapıldı da bu hız limiti niye, tamam canımız mühim de yayan mı gelek Ordu’ya. Oy başkanum başkanum da vallahi yavaşladum, fotoğraf yollamışsın da vallahi çok şaşırdım.”

İki arkadaş türkünün sonunda ‘Hız limiti ne olursa olsun. Trafik kurallarına uyalım. Uymayanları uyaralım. Eğer hala uymuyorsa kafasını gözünü odunla yaralım’ diyerek klibi sonlandırdı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.