200 İzmirli, epilepsi için 10 km pedal çevirecek!

200 İzmirli, epilepsi için 10 km pedal çevirecek!
  • 17 Nisan 2017 12:27

Beyinde var olan elektriğin aşırı artması sonucu ortaya çıkan epilepsi en sık karşılaşılan nörolojik hastalar arasında yer alıyor ve Türkiye’de yaklaşık 800 bin kişinin hayatını olumsuz etkiliyor.

Epilepsi hastalığına dikkat çekmek ve toplum genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla ‘’Epilepsiye Pedal Çevir’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 200 bisikletli etkinlik kapsamında yapacakları turu 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da Üçkuyular Vapur İskelesi önünden başlatacak ve 10 km giderek Gündoğdu Meydanı’nda tamamlayacak.

Etkinlik Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumları ile İzmir’deki bisiklet kulüplerinin katılımı ve UCB Pharma’nın koşulsuz katkılarıyla gerçekleştirilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği: HPV Aşı Kampanyası başlıyor!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.