Kapanın Elinde Kalacak

Kapanın Elinde Kalacak
  • 17 Ekim 2016 11:53

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Geçtiğimiz hafta daha önceden açılmış tesisleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na açtırmak için yeniden açılış gerçekleştirmesiyle gündeme gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yine bir fiyaskoyla gündem de, seçim çalışmaları sırasında kendi adına edindiği internet sayfası domain’i satışa çıktı.

Kapanın Elinde Kalacak

Seçim zamanı alınan ve kullanımı sosyal medya hesaplarında devam edilen internet sayfası süresi dolduğu ve tekrar alınmadığı için başkası tarafından alınarak satışa çıkarıldı.

Kapanın Elinde Kalacak

Öte yandan muhaliflerin ilgili siteyi alıp oradan yayın yapacakları ve Hüseyin Mutlu Akpınar’ın başarısızlıklarını kamuoyuna kendi adıyla aktararak algı yönetimi yapacakları alınan duyumlar arasında.

Yüksek meblalara satışa çıkan internet sayfası domain’nin satışta olduğunun farkında olmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın internet sayfasının satışta olduğunu ne zaman fark edeceği ve tekrar almayı başarıp başaramayacağı merak konusu oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Vatandaş istedi, Başkan Önal talimat verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 9 YORUM
  1. Tufan Atakişi dedi ki:

    Kendi adına sahip çıkamayan birine biz koskoca Karşıyaka Belediyesi’ni emanet etmişiz. Etrafımı da gaza getirip bu başkana oy verdik. İnanın ki utanıyorum…

    1. kıl dedi ki:

      daha çok utanacaksınız .

    2. mert gül dedi ki:

      sen kendi adına sahip çıktınmı tufancım..

  2. Hüseyin Mutlu dedi ki:

    Satılık HMA çok komik bir durum

  3. Hüseyin Mutlu dedi ki:

    Çok komikkkk

  4. Ozan çelik dedi ki:

    Devlet meselesi olduğu için haber değeri var….
    Bu kadar bağırdığınıza göre sitenin domaini satmak için mi haber yaptınız. ..

  5. mert gül dedi ki:

    İşiniz gücünüz para değilmi ? belediyeden para aldığınızda översiniz alamadığınızda ise böyle sallarsınız.. satılık olmayın lütfen bırakın ne kadar güzel aşkla işini yapan bir insana bunu.. haa şunuda söyleyim siz satılıksınız diye size inanacak değiliz…

    1. Anonim dedi ki:

      mert gül. seni tanısam cevap yazacağım da, ….

    2. Anonim dedi ki:

      Belediyeyi övdüğüne göre sen para alıyorsun herhalde:):):)

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.