” Herşey Elimizde!”

” Herşey Elimizde!”
  • 11 Eylül 2016 08:40

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Sosyal Proje Kapsamında Okul Boyaması ve Tadilatından Sonra Aynı Bölgede ki Mahalle Camii’ni de boyadı.

" Herşey Elimizde!"

CHP Antalya İl Gençlik Kolları, Aksu’nun İhsaniye Mahallesi’nde ki İhsaniye İlköğretim okulunu sosyal yardım ve sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında boya ve tadilat işlemlerini gerçekleştirdi. Proje kapsamında tadilat ve boyamanın yanında okul bahçesine de çiçek ekimi yaptı. CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül yaptığı açıklamada : Bizler ” Her Şey Elimizde ! ” diyerek bir yola baş koyduk. Antalya’da gerçekleşen her türlü sosyal yardım projesinde etkin olmaya özen gösteriyoruz. Tadilata ve boyanmaya ihtiyaç duyulan köy ve uzak mahallelerde ki okullarımıza hiçbir karşılık beklemeden yardım elimizi uzatıyoruz. Bu çalışmalarda sadece CHP Gençlik Kolları mensuplarımız ile gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Şimdiye kadar 1 okul ve 1 camii’nin boya ve tadilat işlerini bitirdik. Bugün bitirilen projeler ile 2 Okul 2 Camii boya ve tadilatı yapmış olduk. Korkuteli Büyükköy’de bir okulumuzu eski halinden tamamen amatör çalışma ile öğrencilerimiz için daha kullanışlı ve rahat eğitim görebilecekleri bir yer haline getirmekte katkı koyduk. Bu arada bu proje dışında o bölgeden gelen istek üzerine Gazipaşa’da Göçük camii’mizin boya işlerini yaptık. Şu an itibari ile Aksu İhsaniye Mahallesinde, mahalle muhtarımızın bizlere ulaşması vesilesi ile İhsaniye İlköğretim Okulumuzun boya,tadilat ve yeşillendirme çalışmalarını tamamladık. Yine mahalle muhtarımız ve sakinlerimizin ricası üzerine 1961 tarihinde yapılan İhsaniye Camii’nin de dış cephe boyamasını Gençlik Kollarından gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte bitirdik. Her şeyin sonun da mahallede ki çocuklara ve eğitim döneminin açılmasını heyecanla bekleyen minik öğrencilere oyuncak hediyelerini verdik. Bizim ödülümüz işte bu miniklerin gözlerinde ki paha biçilemez gülüşler oldu. Ayrıca bu projelerde şimdiye kadar hiçbir olumsuz tepki almamamız bizler için bir onur kaynağı olmuştur. Bir şeyin unutulmamasını istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden beri köylüye, en uzak mahallere karşılıksız gitmiş ve her türlü ihtiyacını karşılamak için seferber olmuştur. Hiç kimsenin hizmet ulaştırmadığı, uzak denilen yerler bizler için gönlümüzün tam merkezindedir. Anadolu’nun en uzak bucağında bile şanlı Türk bayrağının dalgalandığı yer de emin olun ki Altı Ok’un da dalgalandığı gerçeğini yaşatacağız. Projelerimiz Antalya ilimiz ve diğer illerde ki örgütlerimizin çalışmaları ile devam edecektir. Yeter ki biz gençlere her anlamda destek olunsun. Bizlere destek verildiği sürece bu yürekli gençlerin aşamayacağı engel, ulaşamayacağı hiçbir vatandaş kalmayacaktır. ” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek

" Herşey Elimizde!"

Okul ve Camii boyamasından sonra mahalle sakinleri ve muhtar İbrahim Şahin ile  Camii avlusunda sohbet ettikten sonra çalışmalarını bitirdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.