Sinematek’in “Gizli Dünyası”

Sinematek’in “Gizli Dünyası”
  • 15 Ağustos 2016 08:15

Büyükşehir Belediyesi, Oscar ve Altın Küre ödüllü “Gizli Dünya” filmini hem Havagazı Fabrikası hem de AASSM’deki “çifte gösterimde” İzmirlilerle buluşturacak.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ilgi gören sinematek gösterimleri, beyaz perdede çok ses getiren bir filmle devam ediyor. Lenny Abrahamson tarafından yönetilen “Gizli Dünya” (Room) filmi, “çifte gösterimde” İzmirlilerle buluşuyor. Film, 17 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de tarihi Havagazı Fabrikası’nda, 23 Ağustos günü ise Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gösterilecek.

Sinematek’in “Gizli Dünyası”

Emma Donghue’nin çok satan kitabından sinemaya uyarlanan filmin başrolünde Brie Larson yer alıyor. 5 yaşındaki oğlu ile küçük bir odaya hapsedilen annenin dramını anlatan “Gizli Dünya”, kaçış için gizli bir plan yapan anne ile oğlunun gerilimini beyazperdeye taşıyor. Filmin başrol oyuncusu Brie Larson, filmdeki rolüyle hem Altın Küre hem de Oscar ödülünün sahibi oldu. Yaş sınırı olan filmi, 7 – 13 yaş arası çocuklar da aileleriyle birlikte izleyebilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.