Başkan Sürekli “Ak Parti de bir seçim biter, diğeri için çalışma başlar”

Başkan Sürekli “Ak Parti de bir seçim biter, diğeri için çalışma başlar”
  • 16 Mart 2023 15:12

GİZEM ÇETİNKOL – GAZETE EGE /Genel seçimlere 58 gün kala Milletvekilliği adaylığı için istifalar devam ediyor. Milletvekilliği için kolları bir kez daha sıvayanlardan biri de Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli oldu.
Başkan Sürekli Ak Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısı ile istifasını duyurdu. Kameralar karşısına son kez İl Başkanı olarak çıkan Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ” 16 Nisan 2019 tarihinde atanmış bulunduğum İl başkanlığı görevimi 4 yıldır sürdürdüm. Bu uzun bir süreç bu süreçte çok önemli olayları birlikte yaşadık. Göreve geldiğim ilk gün İzmir de kolları sıvayarak çalışmalarıma başladım. ilk amacımız teşkilatımızı da daha önce görev yapmış herkese ulaşmak ve var olan kurumsal yapıyı sürdürmekti. Geçmişten bu yana Ak Parti teşkilatlarında görev yapan çok kişi vardı. Geçmiş dönem başkanlarına, kuruculara, İzmir’in ilçelerinde, beldelerinde, mahallelerinde kim varsa ulaşmaya çalıştık. Bu güne kadar yaklaşık 5000 kişi görev almıştı. Neredeyse tamamına ulaştık. Tüm görev yapmış arkadaşlarımızla biriz ve beraberiz, inşallah başarılı olmuşuzdur.
KARINCA MODELİ VE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA MODELİ
Teşkilat çalışmalarında karınca modelini tekrar hayata geçirdik. Aylarca, haftalarca deprem sürecine kadar kesintisiz devam ettik bunun yanında eş zamanlı çalışma modeli yaptık. Bu çalışmalar kesintisiz sürdü. istikrar ve sürdürülebilir bir çalışma benimsedik. Bu çalışmalarımız sırasında üye kayıtlarına ağırlık verdik. 4 yılda 230.640 üyeye ulaştık mevcut İzmir üye sayımızı 5330 bine yükselttik, bir ilk yaparak online üyeliği hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.
UYARILARIMIZ BUGÜN BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DA KABUL GÖRDÜ”
Bugüne kadar yapmış oldukları, eleştirilerinde yerini bulduğunu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de bunu kabul ettiğini belirten Başkan Sürekli, “Teşkilat çalışmalarımızı yaparken İzmir halkının bize verdiği muhalefet görevini de yerine getirdik. Yerinde muhalefeti iki anlamıyla da gerçekleştirdik. Lokasyon olarak 16 mahalde basın açıklaması gerçekleştirdik. İzmir’in koku sorunu başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından da kabul görmüştür. Kentsel dönüşüm sorunu da aynı şekilde olmak üzere söylediklerimiz bugün gelinen noktada haklılığımızın ispatıdır. Yerinde muhalefetin başka bir anlamı da var. Düzeyli bir muhalefet şekli de benimsedik ve farkındalık oluşturduğumuzu da görüyoruz. 4 yıl uzun bir süreç İzmir depremi, pandemi ve son olarak da asrın felaketini de yaşadık bir kez daha orada hayatını kaybedenlere rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.
AK PARTİ DE BİR SEÇİM BİTER, DİĞERİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLAR”
Ak Parti’nin seçim prensibini de anlatan Başkan Sürekli, ” Biz çalışmalarımıza devam ederken, seçim takvimi de işledi. Ak Parti de çalışma prensibi şöyledir. Bir seçim biter, diğeri için çalışma başlar. Ak Parti teşkilatının tamamı seçime hazırdır. Bu süreçte Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile görüşmelerimiz gerçekleşti. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile de aday adaylığı sürecim için kabul çıktı. Bende onur ve gurur ile 4 yıldır sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile bir kez daha cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu süreç içerisinde bana bu görevi tebliğ eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkez Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e son başbakanımız Binali Yıldırıma ve tek tek tüm milletvekillerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dünya Dans Günü’nde Bornova’da 280 dansçı sahneye çıktı

Öte yandan Ak Parti Genel Merkezi’nden atama gerçekleşene kadar İl Başkanlığı görevini Nail Kocabaş yürütecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.